10 saker som 2020 lärt mig


1. Jag måste försöka jobba bort tendensen att ta saker och ting för givet. Om det är någonting 2020 har lärt oss är det ju just att livet kan förändras från en dag till en annan och att inte ens de allra minsta saker någonsin bör tas för givet.

2. Att köpa hund är ett heltidsjobb som man bör sätta igång med helst ett par år innan man önskar ha hunden på plats.

3. Allting är okej att göra, oavsett konsekvenser, så länge det inte står i lagboken att det är förbjudet. Åtminstone om man ska tro den mängd människor som försvarar sitt förkastliga beteende under pandemin med att de ju trots allt inte gör någonting olagligt.4. Prestation och framgång kommer aldrig någonsin att vara synonymt med lycka och sinnesro.

5. Jag är en trygghet för de omkring mig men en otrygghet för mig själv.

6. Jag kommer aldrig bli för gammal för att vara olyckligt kär i Harry Styles.

7. Jag har personer i min direkta närhet som värderar nattklubbsbesök, shopping och resor högre än andra människors liv.8. Det spelar ingen roll hur hög utbildning jag eller någon annan skaffar sig - samhället kommer alltid att bestå av x antal världsfrånvända individer som anser sig veta bättre än forskare och professorer trots brist på riktig kunskap.

9. Vi människor är vandrande smittohärdar. Så frisk som jag har varit 2020 har jag aldrig varit och vetskapen om hur enkelt virus och bakterier sprider sig har fått mig att aldrig någonsin vilja vara nära okända människor och utan handsprit igen.

10. Saga Norén i Bron är det absolut finaste vi haft i detta land.

Gillar

Kommentarer