28


Idag fyller jag år. Ångest över att åldras har jag haft så länge jag kan minnas, men av någon anledning känns det en aning mindre jobbigt denna gång. Kanske är det för att Johan äntligen har lyckats få mig att anamma tankesättet att man ska se varje födelsedag som någonting positivt eftersom att det är ett bevis på att man fått leva ett år till eller kanske är det för att jag har gått runt och tänkt att jag är 28 snarare än 27 enda sedan 2019 övergick i 2020. För 28, det är så gammal jag blir idag.

Jag undrar om jag befinner mig på den plats som jag som tonåring såg framför mig att jag skulle göra vid 28. Förmodligen inte. Som yngre hade man ju en innerlig tro på att något slags facit över vad som är meningen med livet plötsligt skulle trilla ned framför näsan den dag man blev vuxen på pappret. Riktigt så fungerar det ju inte och med åren har jag lärt mig att man nog för alltid kommer att känna sig lika lost. För jag menar.. här sitter jag nu, med sambo, lägenhet, bil och universitetsexamen, och söker efter samma sak som jag alltid gjort – vilken väg som är rätt, vilken väg som är fel och vilken väg som är min. Jag må vara en sökare, men livet är en labyrint och jag vet att jag blir en bättre människa för var dag som går. Jag växer och egentligen räcker det för mig.

Gillar

Kommentarer

keereweer
keereweer,
Men åh! Grattis finaste du! Har också åldersnojja men bara gällande mig själv. För alla andra tycker jag att ålder bara är en siffra...jättekonstigt! Grattis iallafall! Hoppas du får en underbar dag!
nouw.com/keereweer
charlottelinden
charlottelinden,
Men EXAKT samma här!!! Varför är man sån för? Tack snälla fina du! ❤️
nouw.com/charlottelinden
Jenny,
Grattis på födelsedagen!!!
Min åldersångest började på min 27 års dag... nu vill jag inte ens tänka på hur mkt jag fyller och helst inte fira eller bli firad.

Hoppas du har haft en underbar dag!!!

Kram kram
jenzel.se
Kamilla,
Mångha för det är den ända man inte kan grattis kramar till fina dig. Ålder är bara en siffa. Åldersångest är den sämsta man kan påverkar faktiskt. Däemot går det att leva och vara den man är 50 fast känner sig som 25 typ
kamillaskamera.com/
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Stort grattis på födelsedagen kloka du ♡ jag har haft åldersnoja sedan jag fyllde 20 ungefär & om en månad fyller jag 32... som du säger; kommer man nog alltid söka efter något och fundera på om man är på rätt plats. Men så mycket man missar om man hela tiden bara söker! Och helt ärligt skulle jag nog ändå inte vilja vara 20 igen... så grattis & må du leva uti 100 år:)
nouw.com/sannaevelyne
Jag har inte haft åldersångest på många år, däremot har jag dödsångest vilket medför att jag är livrädd för att dö istället. Nu när jag närmar mig ålder min pappa dog på 39 (jag är 36 nu) är det nog ännu värre. Just det där med att man aldrig vet när ens liv är slut. Det skrämmer mig, att åldras är däremot något fint 😊.
www.saramadeleine.se
Paulina
,
Grattis! 💕Sedan jag kom i 20årsåldern tycker jag inte värst mycket om att fylla år. Får panik över att bli äldre. Men det är ju ett bra tankesätt han har😊 Jag är inte där jag trodde jag skulle vara för 10 år sedan men å andra sidan hade jag ingen aning
Åse
,
Åldern är vad man gör den till 😊
charlottelinden
charlottelinden,
misslindhe
misslindhe,
Grattis i efterskott, hoppas du hade en fantastisk födelsedag!!
Jag fyller 29 i December, sambon försöker få mig till att få 30 års kris, men det lyckas hon inte med ^^ haha
nouw.com/misslindhe
charlottelinden
charlottelinden,
Tack! ❤️ Åh. Haha. 30-årskris har alltid känts så långt borta för mig men nu när jag tänker efter är jag ju där jag med egentligen. 😬
nouw.com/charlottelinden
Silverblomma,
Grattis, ja jag tycker också att man ska vara glad att man fått leva ännu ett år och fira sig själv..för att man är värd att tycka om sig själv..sedanär känslorna för födelsedagar alltid lite dubbla men man får göra det bästa av dom
www.nouw.se/silverblomma
charlottelinden
charlottelinden,
Tack! ❤️ Ja, men precis. Jag håller med!
nouw.com/charlottelinden
Marie,
Åldersnoja kommer alltid i vågor, och 27 och fylla 28 du är ju ung inte ens 30. Men visst det är ju olika hur man känne roch din kille har så rätt det är så man ska tänka.
sweetwordsbymirre.com
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, jag har alltid haft åldersångest men jag tror att det beror mycket på att jag har sån otrolig dödsångest.
nouw.com/charlottelinden