3 insikter jag fått den senaste tiden


Trots min ångest över att lämna landet och åka tillbaka till Göteborg har jag faktiskt haft ett par riktigt fina och trivsamma dagar hemma i storstan. Jag och Johan har tagit tillvara på ljuset och gjort små utflykter varje kväll och om dagarna har jag fått min sociala kvot påfylld genom att hänga med vänner. Idag, efter att jag spenderat ett par timmar vid havet, åkte vi dock tillbaka ned till Halmstad så nu är ordningen återställd igen. Stan är ju som bekant en no go för mig på sommaren så ett par dagar räcker gott och väl. Jag vill ha barfotapromenader och småstadslugn.


3 insikter jag fått den senaste tiden:


#1. Den människa jag är under sommaren är den människa jag önskar att jag vore hela tiden. Jag blir spontan och glad och drar mig plötsligt inte för att göra sådant som under höst- och vinterhalvåret känns omöjligt. Det är som att jag hittar hem och blir mig själv igen.

#2. Jag har otroligt lätt för att komma in på djupet hos andra människor men har själv en skyhög mur runt mitt inre som ingen tillåts träda förbi. Det är en ganska sorglig insikt faktiskt då jag länge trott att jag är relativt lätt att lära känna och att alla mina relationer är jämlika.

#3. Efter att ha umgåtts med Nicolina som är höggravid har jag fått en påminnelse om hur "gamla" vi faktiskt har blivit och att det idag vore mer naturligt än onaturligt om även jag själv skulle vara gravid. Det där har under hela mitt liv känts så otroligt långt borta, men med tanke på att jag fyller 28 i år är det inte direkt någon som skulle rynka på pannan om jag skulle vara eller bli mamma. Riktigt galen tanke.

Gillar

Kommentarer

Madde,
Det är alltid bra att lä:ra känna sig själv lite mer. Barnlängtan tror jag kommer på de flesta när åldern är inne. Du har ju tid på dig än -)
www.nouw.com/madelena
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, men det har jag ju! 😊 Jag har enda sedan jag var liten sagt att jag vill ha barn vid 30 och ännu finns det ju tid att kunna tajma det. 😃
nouw.com/charlottelinden
Tess,
Jag har sjukt svårt o släppa in folk för litar knappt på någon men det har med saker ja har varit med om tidigare :/ ja har murar som är svåra att riva tyvärr
blondinas.se
charlottelinden
charlottelinden,
Samma här! ♥️
nouw.com/charlottelinden