a new beginning

Trots att det på många sätt känns som att tiden har stått still har 8 månader gått sedan ni sist hörde från mig. Mitt försvinnande var inte på något sätt planerat och jag kan garantera er att det kom lika plötsligt för mig som det förmodligen gjorde för er. Jag hade både önskat och tyckt att ett hejdå vore på sin plats, men i takt med att dagarna passerade började jag långsamt acceptera att skrivandet inte längre var en del av min vardag. Jag har tänkt att det säkert finns en anledning någonstans långt där inne till att orken plötsligt inte fanns, men det har inte varit lätt. Detta år har varit det mest händelserika på väldigt lång tid i mitt liv och var gång någonting har hänt har jag tänkt på hur gärna jag skulle vilja dela det med er.

Men don't worry, med tiden kommer jag se till att fylla alla de hål jag lämnat. Kanske med en något klarare syn på grund av distansen som tiden skapat. Jag vill med min återkomst passa på att tacka alla som har valt att klicka sig in här trots bristen på uppdatering. Jag fick en positiv chock när jag någon gång i höstas för första gången på månader loggade in och såg min statistik. Ni är helt fantastiska!

På många sätt känns det som att det är en annan människa som sitter här och skriver idag, så jag väljer att se detta som min början på något nytt. Kanske något bättre, kanske något sämre - som tur är har vi god tid på oss att finna ut det. Nu kör vi!

Gillar

Kommentarer

Amanda (Swedish Passport)
Amanda (Swedish Passport),
Åh så spännande, lycka till med nystarten! 😃
swedishpassport.com
charlottelinden
charlottelinden,
tess
tess,
Ibland behöver man den där pausen och bara koppla bort allt och känna efter, tänka efter 😊 glad du är tillbaka med ditt bloggande iaf 😉
blondinas.se
charlottelinden
charlottelinden,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/charlottelinden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229