A trip down memory lane


Hujedamig, jag har verkligen börjat tappa greppet om tid och rum. Jag satte mig nämligen precis ned och började knåpa ihop en lista om hur min vecka varit i tron om att det var söndag, men icke. Jag antar att vi får ändra planerna och istället köra på en helgresumé.

Jag har varit hemma hos mamma i helgen. Sedan jag kom hem från landet efter att ha spenderat så lång tid ihop med henne har jag börjat åka dit oftare även här på hemmaplan. Jättemysigt. Minnen från min barndom och ungdomstid sitter i väggarna där och den senaste tiden har det känts som att jag återupplevt allt det gamla i någon slags ultrarapid. Jag har känt känslan av nervositet inför en första dejt, känslan av förväntan inför en stundande utekväll på ett ställe jag aldrig besökt tidigare och känslan av hjärtekross efter ett oönskat sms. Jag hade kunnat svära på att jag till och med har kunnat känna doften av min gamla hårspray och parfym svepa förbi. Jag är tacksam över att ha mitt barndomshem kvar. Där finns så mycket ovärderligt bevarat som jag aldrig någonsin vill förlora.

För närvarande ligger jag nedbäddad i sängen till skenet från datorskärmen på magen och julljusstaken i fönstret. Jag och Johan har nyss avverkat ett par avsnitt av en gemensam serie som vi började se häromdagen och nu innan sovdags blir det ytterligare ett par avsnitt men av serier jag följer själv. Jag älskar det upplägget - att ha någonting vi följer tillsammans utan att för den sakens skull behöva skippa de serier jag själv tycker om men som inte faller honom i smaken. Det bästa av två världar. Hur gör ni hemma?

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Jag och mannen kollar inte på samma saker han kollar bara på arabiska kanaler och jag på mina filmer på netflix, viaplay =)... Jag älskar minnen från barndomen =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
Madde,

Jag har tyvärr inget som förknippas med barndomen. Vi gör samma sak här. Tittar både tillsammans och var för sig. Bästa.

www.nouw.com/madelena
Natascha ,

Vad ser ni för serie då, vi har torka här hemma 😅 det blir att vi alltid kollar tillsammans på något men är han bortrest så passar jag på att se sånt jag vet att han inte skulle gilla.. Som ikväll 👏

natascha.bloggplatsen.se
Marie Karlsson,

Jag håller med, så gör vi med. Vi kikar i regel på gemensama serier, men jag kan se filmer som inte han vill se för mig själv just för att det är mysigt som du sägetr

sweeetwordsbymirre.com
Amanda,

Vi gör samma här fast jag och min kille ser mer filmer ihop eller dokumentärer och så ser jag oftast själv på serier och det är jag helt nöjd med. 😊

amandizan.wordpress.com
Hannas krypin,

Jag brukar passa på att titta på Sagan om ringen-trilogin när maken jobbar natt för han gillar verkligen inte den typen av filmer. Annars ser vi det mesta tillsammans. Så underbart att träffa din mamma mer. Och också kunna vara i ditt barndomshem. Kan tänka mig att många minnen ploppar upp där.

hannafialotta.blogg.se
fighterwomen85
fighterwomen85,

kolla vi tillsammans. Så när nya Beck nu sänds på tv så kommer vi säkert att kolla. Får se.

Men det är oslagbart mysigt när vi ser film ihop. Älskar det! 🥰. Å sen har jag min serie som jag ser på. Jag ser på en serie i taget 🙂.

Åå så jobbigt att du trodde att det var söndag. Men det var måndag kväll 😄när du skrev detta.

Så mysigt att umgås med din mamma. Jo, det är en vis känsla som aldrig tror jag kommer att försvinna. Gå runt i sitt barndoms hem & känna visa speciella dofter. Jag fick göra det i några år....

Hoppas att du har en bra onsdag! 🤗

nouw.com/fighterwomen85