Att bemästra en energereserv på 0%


Idag vaknade jag klockan 13.51 av att Johan ringde mig från jobbet. Om han inte hade ringt då hade jag förmodligen inte vaknat förrän han satte nycklarna i låset och kom hem igen vid 17.30. Jag är trött. All form av energi är som bortblåst och att bara förflytta sig från sängen till soffan är en kraftansträngning. Att alltid vara trött har sedan länge blivit mitt normaltillstånd men den här totala bristen på energi är någonting nytt. Allra helst hade jag bäddat ned mig i sängen och sovit oavbrutet i tre månader framåt, men livet tar ju dessvärre inte paus bara för att jag önskar en.

Jag lyckades iallafall ta mig iväg till gymmet framåt kvällen med lite hjälp på traven från Johan. Han sa att jag blir så mycket gladare efter att jag varit där och det har han ju så rätt i. När jag kom hem bäddade vi ned oss i soffan framför en ny serie* som vi sträckkollat de senaste dagarna. Till det unnade jag mig en bit kladdkaka och lite närhet som jag stal genom att krypa in och gömma mig i Johans nacke. Det är ju så lugnt och tryggt där. Nu ska jag lägga en ansiktsmask och göra vad jag kan för att förhoppningsvis orka stiga upp i normal tid imorgon. Vi hörs då!

* I veckan kommer ett inlägg med serietips! Då får ni namnet på denna pärla som vi upptäckte igår och har sträckkollat sedan dess.

Gillar

Kommentarer

Mina
Mina,
Så jobbigt det är när tröttheten helt tar över och man bara sover och sover. Skönt ändå att du hade möjligheten att sova så länge och att sedan komma i väg till gymmet. Ser fram emot serietipsen <3
minasvarld.nu
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, jag har tur att jag pluggar på distans när sådana här perioder kommer! ❤️
nouw.com/charlottelinden
Amandizan
Amandizan,
Känner igen mig jag är också trött varje dag det är mitt normaltillstånd det med vad gott med kladdkaka 😍
nouw.com/amandizan
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, det är mitt normaltillstånd också. Så otroligt jobbigt!
nouw.com/charlottelinden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229