Blommor på sängen

Varför blir bilderna suddiga när inläggen publiceras?


Imorse blev jag väckt av att Johan kommer in i sovrummet med en stor och helt fantastisk blombukett. Han hade fått order av min pappa som är bosatt utomlands att köpa blommor till mig just idag då denna måndag ju faktiskt är min första som anställd efter min examen. Så fint sätt att starta veckan på. Gällande jobbet har dock inte denna dag skilt sig nämnvärt från tidigare. Detta då min anställning dels skiljer sig från en vanlig där man befinner sig på en fysisk arbetsplats åtta timmar om dagen och dels påverkas väldigt mycket av pandemin. Allting sker för närvarande på distans så mitt schema framöver består nästan uteslutande av diverse Zoom-möten. Det finns givetvis både för- och nackdelar med det där den kanske allra största nackdelen är just att det inte blir någon tydlig skiljelinje mellan jobb och inte jobb. Personligen ser jag dock främst till fördelarna då det känns skönt och lite mindre läskigt att inleda från min trygga zon här hemma. Det blir som en liten mjukstart inför vad som komma skall vilket jag värderar högt.

För att göra starten på veckan om möjligt ännu finare åkte jag och Johan, när blommorna stod i vatten och frukosten låg i magen, ut till Amundön för en frisk promenerad i kylan. Just promenader är ju en av väldigt få saker man faktiskt fortfarande kan göra med gott samvete så att åka ut till Amundön har blivit en mysig vardagsrutin för oss. Hur har du startat din vecka?

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök ,

Vilken fin gest från hans pappa. Jättefina blommor. Jag startade med god frukost framför serie och sen en promenad 😊

Www.frokenrodlok.se
charlottelinden
charlottelinden,
Låter hur skönt som helst! 😃
nouw.com/charlottelinden
Madde ,

Vilken vacker bukett. Verkligen jättefin. Jag gjorde inte så mycket heller i morse. Först satt jag i soffan till lunch, beställde mat på ICA som ska hämtas på onsdag. Tog en promenad innan jobbet.

www.nouw.com/madelena
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, den var verkligen helt fantastisk! Låter som en väldigt skön morgon för din del också. 😊
nouw.com/charlottelinden
Lexochlogan
Lexochlogan,

Men å vad fint av både din pappa och Johan, att han tänkt till lite och även om det är speciella tider och så gör något alldeles speciellt just för dig som gör att det betyder så mycket mer. Amundön låter trevligt, känner igen det men kan inte riktigt komma ihåg vart det ligger

nouw.com/lexochlogan
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, så himla fint. Blev superglad! ❤️ Amundön ligger i Göteborg. 😊
nouw.com/charlottelinden
Maria,

vad gulligt av din pappa, helt klart är du värd blommor. Kan du lägga upp dina dagar så att det blir tydligare skillnad, kanske gå en sväng morgon och eftermiddag för att simulera "arbetsresor" till och från jobbet?

mariasliv.net
charlottelinden
charlottelinden,
Gud vilket bra förslag!!! Det ska jag faktiskt försöka att anamma när jag har kommit in i allting lite mer. Tack snälla! ❤️
nouw.com/charlottelinden
Diana Saeloen,

Vilken helt underbar bukett - så härligt av din pappa att tänka på att uppvakta dig, sin dotter på det sättet. Ens barn är ju ändå alltid ens barn och han är säkert superstolt.

nouw.com/fibrolivet
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, så fint! Jag blev jätteglad! ❤️
nouw.com/charlottelinden
fighterwomen85
fighterwomen85,

Ååå så snällt igenom din pappa till Johan till dig ge blommor 🌺. Så skönt med mjukstart. Men hur gjorde du idag på första zoom mötet. Att presentera dig??


Så mysigt att åka ut & ta en promenad 😊tillsammans. Det är härligt att promenera. Jepp. Instämmer i vad du skrev.

Jag starta veckan med ett tränings pass på gymmet. Mycket skönt.

Kram❣️

nouw.com/fighterwomen85
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, jag blev jätteglad! ❤️ Jag hade inget möte idag. Har nästa möte på onsdag då jag ska ha möte med forskargruppen. Jag hade dock introduktionsmöten förra veckan och det gick bra. Låter underbart med ett gympass. Jag har inte varit på gymmet sedan i mars 2020 på grund av Corona och håller på att gå under av abstinens. Träna lite för mig när du går dit nästa gång. 😉 Kram! ❤️
nouw.com/charlottelinden
fighterwomen85
fighterwomen85,

Okej. Ja, jag tror att jag träna för dig med idag 😅💪🏼. Kram❣️

nouw.com/fighterwomen85
Mirre,

Så gulligt av både Johan och din pappa. Förstår att det känns annorlunda mot att vara på en arbetsplats mot att ha arbetsplatsen hemma. Det kommer säkerligen kännas som en vanlig arbetsplats snart, för många jobbar ju på det här viset nu och även efter pandemin så kommer det nog fortsätta att vara såhär på många jobb, att de tar fördel av att det faktiskt är en bra lösning.

sweetwordsbymirre.com
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, jag tror också att många arbetsplatser kommer att fortsätta med distansjobb även när viruset är under kontroll. Personligen är jag van vid att plugga på distans så det är egentligen ingen skillnad för min del, men det är ju såklart annorlunda att börja en ny anställning under distanstider. 😊
nouw.com/charlottelinden
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Men gud så mysigt med blommor på sängen fin kille du har 😊

nouw.com/amandamalmflod
charlottelinden
charlottelinden,
isabylund
isabylund,

nej vad gulligt! Blommor är man inte precis bortskämd med.. Hoppas det går bra med jobbet också, tycker själv att Zoom är lite lurigt, föredrar fysiska föreläsningar framför detta men man kommer väl in i det hoppas jag 😊 Kram!

nouw.com/isabylund
charlottelinden
charlottelinden,
Eller hur, man blir så otroligt glad av blommor! Jag tycker att det är svårare att hålla koncentrationen under digitala föreläsningar.. Hoppas att du får en fin vecka! Kram ❤️
nouw.com/charlottelinden