Busy collecting memories


Jag är ledsen över att det ekar tomt här inne just nu. Jag är helt uppslukad i livet och upptagen med att skapa minnen så vackra att de kommer att kunna skänka mig ljus, värme och livslust även när världen är som mörkast om ett par månader. Vi, jag och Johan, vaknar tidigt, äter vår frukost och går sedan barfota ned till stranden där vi stannar tills dag övergår till sen eftermiddag. Middag äter vi på altanen och på kvällarna packar vi antingen en picknickkorg och sätter oss på stranden igen i solnedgången, promenerar längst havet eller upptäcker nya, vackra platser i närområdet. När mörkret har lagt sig tar vi bilen, sätter på hög musik och dansar som om det inte fanns en morgondag. Jag lovar att vara tillbaka med dagliga uppdateringar väldigt snart igen, jag ska bara leva lite till först.

[ När det ekar tomt här är det oftast desto mer livfullt på Instagram – @charlottelinden. ]

Gillar

Kommentarer

Marie,
Det låter jättehärligt, så njutbart sådär kände jag då vi var på Gotland nu man ville bara njuta. Ang ägglossning så har jag alltid haft jätteont, och det är normalt att man har ont vid ägglossning. Nu har det ökat värken och även gjort ont efteråt också, men allt såg normalt ut. har man ont och det försvinner efter man haft ägglossning så var det inget att oroa sig för. Har du värk endast då du har ägglossning?
sweetwordsbymirre.com
Emma Engström,
Älskar verkligen hur du skriver, det är så fint! Vet du, jag tycker du gör helt rätt i att samla minnen, ta vara på tiden nu och leva! Bloggen är inte allt, utan livet och det är mer än rätt att leva det <3 Vi finns kvar! KRAM
nouw.com/emmaengstrom