Dagens plus och minus


+
Om sisådär en timma ska jag och Johan ta bilen in till centrum. Vi ska äta middag på något mysigt ställe och sedan gå på kvällens hockeymatch mellan Frölunda och Linköping. Det är vardagsmat för oss men trots det ett väldigt mysigt inslag såhär mitt i veckan.

+
Att det är tisdag idag innebär att ett nytt avsnitt av Lady Dahmer och Fayme Elméns podcast "Dålig stämning" ligger och väntar på mig när jag kommer hem. För närvarande är det min favoritpodd så jag ser fram emot en mysig timma med den i öronen innan läggdags ikväll.


-
Jag har många roliga blogginlägg planerade som jag bara längtar efter att få sätta mig ned och skriva och publicera. Dessvärre räcker inte tiden till för tillfället vilket istället lämnar mig med inlägg likt det här. Ett axplock av vad framtida inlägg kommer att bjuda på är psykologimyter som vi behöver ta död på under 2020, olika typer av självkänsla, en sågning av "Omgiven av idioter/psykopater" och mina impopulära åsikter.

-
Jag känner inte att jag får gjort tillräckligt på min uppsats om dagarna. Tankeverksamheten har satt igång och jag gör daglig research, men jag känner mig stressad över att jag inte riktigt vet exakt vad jag ska och kan göra just nu. Jag vill ju inte sitta där med tidsnöd i slutet. Dessutom är prestationsångesten på topp då jag vet att min handledare har stora förväntningar på mig. Jag vill så gärna leva upp till dem.

Gillar

Kommentarer

Annica
Annica,
Jag kan ha massor med idéer och utkast liggandes i min blogg - som jag tillslut kastar för att de blir inaktuella.. Men skriv ner dem, stödord osv, så kanske det går snabbare när du väl ska skriva inlägget?
annicama.com
Fröken Rödlök
Fröken Rödlök,
Kan du inte ta ett par dagar ledigt från studierna. Fokusera på någontng annat och bara pausa det hela för att komma tillbaka med nya ögon... Det kanske ger inspiration till att fortsätta skriva.
www.frokenrodlok.se
IP: 82.99.3.229