Den billigaste medicin vi har

Innehåller affiliate-länkar

Imorse vaknade jag upp med ångest. Det gör jag visserligen varje dag men idag var den starkare än vanligt. Jag åt lite frukost och åkte sedan ut till Amundön med Johan där vi gick en rask promenad i solskenet. Nu sitter jag hemma igen med en ansiktsmask på och en kall Celsius i handen och känner mig så himla mycket gladare. Dagsljus, frisk luft och motion är den billigaste medicin vi har.

Jag har en relativt skön vecka i övrigt. Imorgon har jag en introduktionsutbildning för nyanställda på högskolan hela förmiddagen och på torsdag ett möte med min handledare för planering av min individuella studieplan. Jag hoppas att jag i veckans slut har lite mer koll på hur kommande halvår kommer att se ut så att jag kan skapa lite efterlängtad struktur i vardagen. Igår var jag även en sväng i Trollhättan och hämtade min nya jobbdator samt fixade lite annat praktiskt. Det känns skönt att slippa använda min privata dator till jobb. Jag inbillar mig att det kommer att bli lite lättare att skilja mellan jobb och fritid när jag har en separat dator till jobbet som jag kan stänga ned när jag är klar för dagen. Distansjobb kan vara klurigt så planering och struktur är mina ledord just nu.Klickade hem skorna här ovanför igår. Jag har verkligen varit i behov av ett par varmare skor då jag denna tid på året inte har några vettiga alls att ha på mig. Jag älskar att matcha ett par grövre skor med en lite nättare outfit och tvärtom så jag ser fram emot att de ska landa här hemma.

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök ,

Åh det låter som balsam för själen ändå. Frisk luft gör oftast väldigt gott för både kropp och själ.

Www.frokenrodlok.se
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, verkligen! Och särskilt i dessa tider när man spenderar merparten av tiden hemma. Då känns det ännu viktigare att se till att komma ut och hemifrån!
nouw.com/charlottelinden
Amanda,

Ja friskluft och sol är riktigt bra för kroppen. Speciellt nu när det är mörkt så tidigt. Men känns oftast bättre efter en promenad om jag har en sämre dag 😊

amandizan.wordpress.com
Madde ,

Viktigt att skilja på jobb och fritid, Speciellt då man jobbar hemifrån. Frisk luft är en lisa för själen.

www.nouw.com/madelena
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Frisk luft är väekligen det bästa för själen i bland ♥️ bra att kunna skilja på jobbet och fritiden

nouw.com/amandamalmflod
fighterwomen85
fighterwomen85,

Fy att du vaknar upp med ångest varje dag ❤️.

Håller helt med dig! Frisk luft & solsken är gratis medicin som ger oss massor av det 😃☀️🥰.

Låter som en skön vecka. Hoppas att du får svar på dina svar. Så du får struktur & planering i din vardag ❤️. Det är nog bra att ha 2 olika laptoppar. När du jobbar hemma.

Kul att beställa lite. Skorna va snygga 🙂

nouw.com/fighterwomen85
Blondina ,

Jag ska försöka ta mig en promenad senare idag, de är en del av min träning o då gärna när de är dagsljus 😃 Saknar det lite 😊 Åhh skorna! Så snygga

blondinas.se
Marie,

Så läckra skor, och ja luften, naturen och solen kan verkligen göra underverk =D. Härligt att du fick ny energi

sweetwordsbymirre.com