Den ultimata lördagskombinationen

Hemma i Göteborg igen! Jag hade egentligen hellre stannat ett par dagar till i Halmstad men då jag har morgondagen fullspäckad var det aldrig ett alternativ. När Johan fyllde 34 i slutet av november fick han två biljetter till Melodifestivalen av mig och imorgon är det dags. Jag är långt ifrån en Mellofantast egentligen men då jag lever med en sambo som älskar programmet har jag så sakteliga behövt vänja mig vid att det är vad som gäller den här tiden på året. Min icke-existerande Mellokärlek till trots ser jag verkligen fram emot det - dels på grund av att jag vet att Johan uppskattar det och dels på grund av att det ju finns få saker som är så mysiga som att göra sig fin och göra någonting utöver det vanliga ihop. Efter showen sedan åker jag vidare och möter upp ett par tjejkompisar för middag. Dejt på dagen, tjejsnack på kvällen. Ultimat kombination.

För närvarande har jag precis duschat bort min brun utan sol och bäddat ned mig i sängen. Sedan vi kom hem i eftermiddags har jag både hunnit med att träna och spendera ett par timmar i soffan med Johan, så nu är jag redo för en timma eller två i sällskap av bara mig själv. Dröm.


Hur känner ni kring sådana här vardagliga och egentligen rätt så meningslösa inlägg? Själv kryper det lite i kroppen på mig när jag skriver och publicerar sådana men jag vet samtidigt att många föredrar kvantitet före kvalitet när det kommer till bloggar. Hur känner ni? Föredrar ni en snabb uppdatering via ett inlägg som det kanske inte spenderats timmar på före inget inlägg alls eller ser ni hellre att det ekar tomt de stunder då tisbrist utesluter någonting kvalitativt? Ni kan rösta här nedan eller slänga iväg en kommentar. I would really appreciate!

Min åsikt är att ..

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Va fint av dej att ge en present till han och roligt att han gillar mello 💕
michellefrandell.blogg.se
charlottelinden
charlottelinden,
Hihi, tack! ❤️
nouw.com/charlottelinden
Mirre
Mirre,
Jag har börjat tänka om lite hur man ska blogga, man ska försöka vara talande till dem man skriver så man vill läsa och många ggr blir vissa inlägg för fåordiga och man gör så de bra inläggen försvinner, så bättre med mindre då isfl och mer välskrivna. Alltså pratar inte om din blogg utan överlag som jag tänker,
sweetwordsbymirre.com
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, jag håller faktiskt med dig! Hellre färre inlägg men välskrivna än en massa som egentligen är innehållslösa. Tack för din input! ❤️
nouw.com/charlottelinden
IP: 82.99.3.229