En annorlunda höst


Känslan av sommar har börjat lämna min kropp och jag känner mig sorgsen. Övergången från sommar till höst har alltid varit, och är fortfarande, den period på året som gör mig mest nedstämd. Jag har ju, som nämnt, så oerhört svårt att acceptera att livet inte alltid kan se ut som det gör på sommaren. Trots det har jag dock så sakteliga börjat vänja mig vid tanken på att morgonrutinen bestående av att dränka kroppen i solkräm är över för den här gången och att mina rutinmässiga kvällsbad förmodligen är slut.

Idag har det varit officiell höst i almanackan i 8 dagar. I normala fall skulle jag ha varit nedgrottad i min utbildning precis som vanligt, men denna höst ser inte riktigt ut som tidigare. Som jag har berättat tidigare tog jag min magisterexamen i psykologi i juni och jag stod länge i valet och kvalet kring om jag skulle fortsätta att plugga även denna höst samtidigt som jag söker jobb eller om jag skulle skippa studierna och bara fokusera på jobbsökandet. Till slut föll valet på det sistnämnda, ish. Jag söker jobb, precis som planerat, men - jag läser även en kurs på 7.5 högskolepoäng i rättspsykologi på avancerad nivå, arbetar aktivt med översättningen av min magisteruppsats inför internationell publicering samt jobbar med en ny sida på Instagram relaterad till min utbildning som jag startade för strax över en vecka sedan. Jag gör alltså i stort sätt ingenting samtidigt som jag gör väldigt mycket, känns det som.

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,
Ja, det är tufft å inse att sommaren är slut. De roliga Man gjorde är bara ett minne nu. Men då får man hitta nya saker att göra. Mer inne grejer & mys grejer. På vintern sen går det ju att åka till en sjö som det är is på & göra saker. Tex. Att åka skriskor, äta matsäck som man har med sig 😊. På hösten kan man ju gå ut i skogen å gå. Så du får hitta saker som du Gillar att göra på hösten 😊.
Det är ju bra att du gör något än att söker jobb. Samma här. Jag gör med saker. Men samtidigt ingenting 😊
nouw.com/fighterwomen85
Fröken Rödlök,
Jag tycker det låter som att du har fullt upp med saker och ting. Bara att översätta din magisteruppsatts måste vara tidskrävande, men väldigt roligt misstänker jag =)
www.frokenrodlok.se
Allt är lite annorlunda detta året på många vis. Kursen låter otroligt svår & invecklad men samtidigt väldigt intressant på nåt vis. Lycka till!
soclosedecember.nu/
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Ja så tråkigt att sommaren är slut för det då jag trivs bäst inte när det är kyla och kallt
nouw.com/2barnsmammaochfru
Madde,
jag älskar hösten och njuter för fullt nu. Samtidigt vet jag att många mår dåligt både på hösten och våren. Njuter för fullt just nu
www.nouw.com/madelena
Madde,
Sesångs deprission är jobbet och en vanlig dep 😟 Vad roligt att du läser vidare
motherandwife.se/
Tess,
Jag blir också väldigt nedstämd när de blir höst o mörkt.. skit jobbigt faktiskt 😟 Hoppas att du fixar kursen trots allt 😊 Men nästan som att jag har på känn att du fixar de 😊 Förstår lite de där med att jobba o skita i plugg men jag valde sedan att göra båda 😊
blondinas.se
corkystyle
corkystyle,
Förstår att det kan vara svårt att bestämma sig vilket man ska fokusera på. Grattis till examen i efterskott.
nouw.com/corkystyle