En stormig verklighet

God eftermiddag från ett stormigt Göteborg! Här på Västkusten har det kommit att bli rejält stormigt och för närvarande piskar regnet mot rutorna samtidigt som vinden får det att dåna i hela lägenheten. På ett sätt är det lite mysigt då jag ju ligger i tryggt förvar under täcket här inne i värmen, men samtidigt blir jag alltid lite stressad av mycket blåst då det aldrig är riktigt tyst. Jag tänkte dock göra det bästa av situationen lite senare och tända extra mycket ljus, unna mig en återfuktande ansiktsmask och krypa ned under täcket i soffan framför en bra serie. Det är ju ändå söndag.

Hur har er helg varit?
Min lördag blev super! Melodifestivalen med Johan var jättetrevlig och jag tyckte kvaliteten på samtliga bidrag var mycket högre än förra veckan. Dessvärre missade jag tv-sändningen på kvällen sedan, men jag hörde att de bidrag jag gissade till final var de som gick vidare. Även tjejmiddagen därefter var otroligt mysig. Vi lagade en god pastarätt och satt och pratade i flera timmar tills vi, som de pensionärer vi blivit, blev trötta och skildes åt. Perfekt lördag! Jag är trött på alkohol och uppskattar nyktert umgänge mycket mer nu för tiden.


Veckans 3 positiva:

  • I tisdags tog Frölunda CHL-guld! 2016, 2017, 2019 och 2020 har vi stått som slutgiltiga vinnare i slutändan och i och med detta har turneringen näst intill förvandlats till en tävling i vem som kan slå oss snarare än en objektiv tävling om vilket lag som är bäst i Europa. Vi är alltid bäst när det gäller och mentaliteten och psyket i vår förening och lag värmer mitt psykologihjärta. Nu går vi för nästa SM-guld!

  • VÄDRET! Om vi för en sekund bortser från det faktum att det just nu råder storm utanför fönstret har denna vecka bjudit på fantastiskt väder. Jag har tagit tillvara på detta och låtit min kropp få så mycket D-vitamin jag bara kunnat. Det är viktigare än vad man tror med solljus!

  • Förra veckan beskrev jag ju vår grannsituation efter att vår hyresvärd beslutat sig för att hyra ut resterande lägenheter till soc. Nyligen har vi fått helt nya grannar och dessa verkar faktiskt, än så länge, mycket mer skötsamma än de tidigare. Det har varit lugnt den senaste tiden och jag har sakta men säkert kunnat börja slappna av här hemma. Jag håller tummarna för att det fortsätter så och att jag inte jinxar allithop nu!

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Va kul ni ser ut att ha haft och roligt med tjejkväll det behövs verkligen .💕
michellefrandell.blogg.se
Annica
Annica,
Ja, alltså det var verkligen rätt låtar som gick vidare denna helgen. 😊 Och vilken skönt avslut på veckan du fick. Hoppas denna veckan blir lika bra för dig. Kram
annicama.com
IP: 82.99.3.229