Ett sting i hjärtat

Imorse vaknade jag upp i tron om att jag skulle på hockey idag. Det är ju så det skulle ha sett ut så jag fick mig ett litet sting i hjärtat när jag insåg att det inte längre är aktuellt. För att göra det bästa av situationen fick det bli ett kärt återbesök på Amundön istället. Förra gången var jag och Johan näst intill själva i spåret och på klipporna men idag fick vi snällt samsas med grillande barnfamiljer, picknickfiltar och otaliga hundrastare. Inte mig emot dock – synen gjorde mig glad. Var år då solen vaknar till liv är det som att hela samhället ruskas om och alla kliver ur det ide de spenderat vinterhalvåret i. Jag tycker om det. Vi är ju alla så mycket gladare när solen är närvarande och lite extra glad blir man ju av närheten till havet. Om bara ett antal veckor kommer jag att sitta på samma klippor iklädd bikini istället för en varm pälsjacka. Kan ni greppa det?


Efter promenaden bäddade jag ned mig i sängen igen. Jag har känt mig halvkrasslig i ett par veckor och igår och idag har det blivit värre. Jag har ingen feber men drömde trots det obehagliga feberdrömmar som om jag svävade mellan vaket och sovande tillstånd. Jag blir inte klok på mitt hälsotillstånd ibland. Jag är konstant trött och tömd på energi och känner mig väldigt ofta jättefebrig utan att ha någon feber. Skumt. Trots måendet njöt jag dock till fullo av att kunna gå och lägga mig och vila med gott samvete. Det är ju såhär det ska kännas att vara ledig.

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
ja synd att allt blir inställt, samt ni fick det ju superhärligt ändå ser jag. Hoppas att C-virus ger lite ljus i tunneln snart
sweetwordsbymirre.com
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, jag hoppas verkligen också det!
nouw.com/charlottelinden
Michaela
Michaela ,
Det är så synd att det inte blev någon hockey, samtidigt som jag kan förstå det. Men ni fick er iaf en mysig utflykt
nordengrim.nu
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, jag förstår också beslutet till 100% men det gör ju lika ont i hjärtat för det! 😟
nouw.com/charlottelinden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229