Hårsnack - Behöver er hjälp!


Såhär ser mitt hår ut just nu efter att jag, på grund av Corona, inte har kunnat besöka frisören sedan i december. Jag går alltid dit två eller tre gånger per år och toppar, slingar ljust samt lägger i en kall toning och som ni ser på bilderna är jag i stort behov av allt det där för närvarande. Topparna är tunna och slitna och nyansen mer guldaktig än ljusblond. (Den vänstra bilden är mest korrekt, de mörka partierna beror på skuggor.)

Jag har en frisörtid bokad nu på fredag men sitter i valet och kvalet kring hur jag ska göra. Det är ju ingen hemlighet att sol och saltvatten sliter oerhört på håret och då särskilt när man bleker, så frågan jag ställer mig själv nu är huruvida det är värt att betala flera tusen kronor för att fixa håret inför en sommar där jag dels kommer att sola och bada konstant och dels knappt kommer att visa mig bland folk på grund av Corona. Johan tycker att jag ska unna mig att gå dit oavsett medan jag, som lider av både penga- och beslutsångest, inte alls kan bestämma mig.

Hur hade ni tänkt? Hade ni fixat håret nu trots det ovan nämnda eller hade ni väntat en månad eller två? Jag behöver input!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
OMG vilket fantastiskt hår!! Så fint verkligen <3 Jag klipper mig ca 2 ggr per år jag också och då brukar jag slinga/färga mig på hösten och struntar i det under vårkanten i och med att mitt hår bleks otroligt mycket under sommaren. Gillar att ha kalla toner i håret så därför känns det onödigt att fixa håret "extra" innan, om du förstår! Jag skulle vänta med det lite mer inför hösten :> KRAM
nouw.com/emmaengstrom
charlottelinden
charlottelinden,
Men åh, tack så jättemycket fina du! Känner mig så otroligt ful i håret just nu så blir jätteglad av din kommentar. Kram! ❤️
nouw.com/charlottelinden
Orsakulla mamma vid 20 pudel specialpedagog
Jag hade hoppat och gjort det till hösten istället. Köp bra inpackning istället. Kan rekommendera dig att köpa Ida Wargs produkter om du inte redan gjort det. Använder och jag är HELNÖJD! Verkligen rena drömmen för håret 😊. Jag köper de rosa och de luktar ljuvligt gott dessutom 😊.
www.saramadeleine.se
charlottelinden
charlottelinden,
Åh, tack snälla för tipset! Ska kolla upp det med en gång. 😃
nouw.com/charlottelinden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229