Hockey, koffein och ätstörningar


Jag, som aldrig någonsin har druckit kaffe, har plötsligt förvandlats till en sådan där typisk koffeintorsk. Ni vet en sådan som vaknar på morgonen, torkar gruset ur ögonen och direkt springer och klickar på kaffekokaren. Okej, inte riktigt, men näst intill. Skillnad nummer ett är att jag inte dricker kaffe, jag dricker Celsius. Och skillnad nummer två är att det är långt ifrån det allra första jag gör på morgonen. Dock skulle jag ljuga om jag påstod att tanken på den iskalla drycken som väntar på mig i kylskåpet inte vore en av de första tankarna som gör mig glad om mornarna.

Well, med min Celsius redo i handen låg dagens fokus på nuvarande tenta. En aning luddig sådan då min uppgift är att beskriva en fiktiv forskningsstudie med verkliga siffror och ord. Jag skall alltså måla upp alla modeller samt uppskatta trovärdighet, effektstorlekar och allt annat statistiskt utan att genomföra själva studien. Jag har valt att fokusera på eventuella samband mellan olika personlighetsdrag och ätstörningar vilket är långt ifrån mitt huvudområde. Jag såg mest denna tenta som (förutom ett måste) en god möjlighet till att bredda min kompetens!Klockan 18:00 var jag och Johan sedan på plats i Frölundaborg för kvällens CHL-drabbning mot Luleå. Vi förlorade med uddamålet men då semifinalen utgörs av det sammanlagda resultatet av två matcher är jag inte orolig. Vi har vänt förr och nästa vecka gör vi det igen!

Gillar

Kommentarer

korkochkapsyl,
Tycker alltid att det låter så mysigt att gå hockey eller fotboll tillsammans, men jag har provat och nej det tycker jag inte. Kommer prova fler gånger men.... haha
korkochkapsyl.blogg.se
tess,
Kaffe är livets dryck 😊
tessthelin.se
IP: 82.99.3.229