Jag har fått jobb!


Minns ni att jag för ett par inlägg sedan berättade att jag hade haft en intervju för en anställning som
doktorand i psykologi? Efter att den var avverkad valde jag att släppa tankarna på just den tjänsten då jag dels kände att själva intervjun gick lite halvdant och dels kände att jag kanske inte är riktigt redo för en sådan typ av utmaning ännu. Tji fick jag - ett par veckor därpå fick jag ett samtal från ansvarig för det forskningsprojekt som tjänsten är knuten till och idag sitter jag här med ett signerat avtal i handen och en anställning som startar idag. Man kan säga att jag smygstartade lite grann redan förra veckan men rent formellt är jag anställd från och med idag.I praktiken innebär min tjänst som doktorand att jag som anställd och avlönad kommer att gå forskarutbildning och således bedriva egen forskning parallellt med kursläsning och skrivande av avhandling. I mitt fall kommer jag att genomföra utbildningen på Göteborgs Universitet men bedriva min forskning på Högskolan Väst i Trollhättan där jag även kommer att vara anställd och placerad. Forskningsprojektet som jag kommer att vara en del av kan jag berätta mer ingående om längre fram men en aning förenklat berör det ungdomsbrottslighet i utsatta områden, riskfaktorer och förebyggande insatser. Mina intresseområden precis.

Jag tror inte riktigt att jag har landat ännu i det faktum att jag helt plötsligt befinner mig på just den plats jag drömt om sedan jag påbörjade min utbildning och att jag numera kommer att ägna min tid åt någonting som gör skillnad och bidrar till samhället på riktigt. Det är ju faktiskt allt jag någonsin velat. Jag ska dock inte sticka under stolen med att jag är livrädd. Livrädd för förväntningarna, kraven, utmaningarna och förändringarna och livrädd för att min ångest kommer att sätta krokben för mig.
Jag har dock bestämt mig för att ta en dag i taget och jag tror att jag känner mig så redo som jag kan. Nu åker vi!

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,

Grattis grattis grattis!!! 😃👏🏻✨🥂. Ååå så kul & spännande.

Men jag förstår att det är allt det där som det ska vara första tiden på ett nytt jobb. Men så är det för alla som börjar på ett nytt jobb ♥️.

Lev din dröm nu! Ta en dag i taget som du säger & njut av varje dag som ger dig ny erfarenhet ♥️

Jag är så glad för din skull 😃

Spark i baken! Lycka till i morgon❣️

nouw.com/fighterwomen85
charlottelinden
charlottelinden,
Tack så jättemycket fina du!! ❤️
nouw.com/charlottelinden

Men så roligt! Grejen är den att detta är något jag själv mer och mer funderar på att söka mig till. Jag är trött på kugghjulet i skolan och skulle vilja forska mera. Hur kommer jobbet vara upplagt håller du i seminarium och är kursansvarig utöver din avhandling. Hur är lönen sedan? Är det bra betalt?

www.saramadeleine.se
charlottelinden
charlottelinden,
Jag svarar dig på Facebook! ❤️
nouw.com/charlottelinden
Diana Saelöen ,

Men ett stort stort grattis till dig - jag kommer att följa detta med intresse, det du kan berätta - vilket inte blir så mycket för jag antar att det ligger en del sekretess innan saker publiceras. Som advokat är det ett stort intresseområde för mig också, vi måste få bort ungdomarna från kriminaliteten. Jag skulle också vilja forska, det är väldigt intressant. LYCKA TILL, du fixar det.

nouw.com/fibrolivet
charlottelinden
charlottelinden,
Tack så jättemycket fina du! Jag kommer absolut att dela med mig av sådant jag kan dela med mig av och uppdatera under resans gång. Jag kan verkligen förstå att detta är ett intresseområde även för dig i ditt yrke, du möter ju problematiken från ett annat håll. Kram! ❤️
nouw.com/charlottelinden
Madde,

Grattis 😊 Så roligt för dig. Det är ett intressant ämne. Har ju bott i Hjällbo, och min syster med familj bor där fortfarande. Även min man kommer därifrån. Även om jag är långt ifrån ett proffs ser man tydligt de olika värderingarna som finns, Vad man lämnat, och hur man ser det som utomstående. Likaså hur omvärlden bedömer så olika. Inte konstigt att det blir kriminalitet och utanförskap.

www.nouw.com/madelena
charlottelinden
charlottelinden,
Tusen tack! ❤️ Ja, jag kan verkligen tänka mig det. Det är väldigt många parametrar som spelar in och det gör lite ont i mig att se och höra alla som tycker så mycket om åtgärder och dylikt utan att egentligen ha någon riktig kunskap.
nouw.com/charlottelinden
Fröken Rödlök ,

Fy fasiken vad häftigt. Att ha en dröm, kämpa och faktiskt nå den. Du är verkligen duktig. Ett stort grattis till ditt nya jobb ❤️

Www.frokenrodlok.se
charlottelinden
charlottelinden,
Tusen tack fina du! ❤️
nouw.com/charlottelinden
Hannas krypin ,

Stort grattis till ditt nya jobb! Fantastiskt ju att du kommer få göra det du drömt om. Vill väldigt gärna höra mer om tjänsten framöver. Det låter väldigt spännande!

hannafialotta.blogg.se
charlottelinden
charlottelinden,
Tack så jättemycket fina du! ❤️
nouw.com/charlottelinden
maria,

men grattis till tjänsten. Jag som inte studerat på universitet är inte alls insatt i hur det fungerar just med att ha en forskningstjänst, så hoppas få följa med dig på vägen

mariasliv.net
charlottelinden
charlottelinden,
Tack snälla du! Jag kommer absolut att uppdatera längst resans gång här inne. ❤️
nouw.com/charlottelinden
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Men gud vad skönt grattis till tjänsten så kul att du har fått jobb ♥️

nouw.com/amandamalmflod
charlottelinden
charlottelinden,
Tusen tack! ❤️
nouw.com/charlottelinden
Marie,

Menn waooow superstort grattis bra jobbat vägen dit för att komma där du är nu och grattis till tjänsten

sweetwordsbymirre.com
charlottelinden
charlottelinden,
Tack så mycket! ❤️
nouw.com/charlottelinden
Amanda,

Grattis! Är så glad för din skull och det låter verkligen så intressant. Håller med just dessa ämnen tycker jag med är intressant. Tror absolut att du klarar det 😊

amandizan.wordpress.com
charlottelinden
charlottelinden,
Tack snälla du! ❤️
nouw.com/charlottelinden