Knarkrazzia och varm choklad

"Your energy is currency. Be mindful of who and what you spend it on."

Har er vecka startat bra? Själv valde jag igår att följa min egen livsfilosofi som säger att man mår bättre av en mjuk övergång från helg till vardag och slopade helt alla måsten. Plugget som skrek efter mig fick stå åt sidan och lägenheten fick förbli ostädad, allt för att försöka återfå lite förlorad energi. Johan var hemma han också så tillsammans tog vi en promenad nere vid havet. Solen sken för första gången på evigheter och när vinden blev lite för stark smet vi in på ett mysigt litet café där jag drack en alldeles för stor varm choklad och han en kopp svart kaffe.


Idag klev jag upp alldeles för tidigt enligt både kropp och själ då jag egentligen skulle åka till skolan för ett två timmars frivilligt seminarium. När jag insåg att stormen och skyfallet hade slukat allt i sin väg utomhus valde jag dock att slopa den idén. Istället åt jag en frukost i soffan tillsammans med Johan, sprang mellan fönstrena för att med spänning följa en pågående knarkrazzia i lägenhetshuset bredvid och pluggade lite.
Framåt lunchtid packade vi varsin väska, åkte och köpte lite färdkost och styrde kosan mot Halmstad. Johan har lite ärenden här nere och jag som har två tentor som skall in på fredag kan lika gärna sitta med huvudet fastklistrat vid datorn här som hemma i Göteborg. Miljöombyte kan nog till och med vara lite nyttigt, tror ni inte? Imorgon skall jag se till att rasta huvudet med en strandpromenad. Längtar.

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
En mjuk övergång tror jsg också på efter en helg. Lycka till på fredag det kommer gå så bra med tentorna 😊💕
nouw.com/amandizan
korkochkapsyl
korkochkapsyl,
fin filosofi, en promenad vid stranden i SOL låter underbart. Hoppas du inte behöver stressa ihjäl dej med skolan utan kan njuta lite av resan också <3
korkochkapsyl.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229