Lätt, ljus och fri


Okej, jag har levt klart. Eller egentligen inte då jag har så oerhört svårt att släppa taget om och acceptera att de senaste veckorna är över och förbi. Jag har levt i en saga som jag önskar mer än någonting annat att jag kunde leva i för alltid. Att så inte är fallet och att sommaren dessutom håller på att glida ur mitt grepp gör ont men mitt i allt det onda är jag samtidigt lycklig över att jag fick dessa veckor som ett vackert avslut på en sommar som i övrigt lämnat en del att önska.

Vad jag har gjort? Tja, egentligen samma saker som jag beskrev i mitt senaste inlägg. Spenderat mornar, dagar, eftermiddagar och kvällar på kokhet sand, badat tills huden blivit skrynklig, haft kvällspicknicks på stranden i solnedgången, bevittnat stjärnfall och mareld mitt i natten, gått otaliga barfotapromenader, spenderat sena kvällar på stranden med bara en bok som sällskap och varit på besök nere i Skåne. Allt har bara varit lätt, ljust och fritt. Det sistnämnda är vad jag kommer att sakna mest - känslan av att vara helt fri. Jag känner mig så ofta instängd, främst i mig själv, och värderar känslan av frihet så oerhört högt.

För närvarande befinner jag mig uppe i Värmland igen. Alltid iväg, alltid på flykt. Jag suger det sista ur sommaren och samlar energi inför en höst som jag i skrivande stund är helt ovetande om hur den kommer att se ut. Läskigt och spännande på samma gång. Hur mår ni?

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Det låter som att du har haft en underbar sommar 😊 härligt att kunna ha en bok som sälkap bara😊
nouw.com/amandamalmflod
Mirre,
Så härliga bilder och njutbart att njuta in i det sista, precis så man ska göra
sweetwordsbymirre.com