Leva singelliv trots sambo


Och så var det måndag igen. Jag avslutade min vecka på bästa sätt igår genom att både laga och äta middag ihop med två tjejkompisar. Väldigt mysigt och faktiskt lite underskattat. Det blir ju gärna att man bokar bord någonstans och går ut och äter men jag kan nästan tycka att det är mysigare att laga någonting ihop på hemmaplan. Efter maten myste vi ned oss i soffan och betade av vad som hänt sedan sist och extra roligt är ju det när det är en av oss som är singel och ute i dejtingsvängen. Det blir lite som att leva singellivet genom någon annan. När jag och Johan blev tillsammans för massa år sedan fanns inte Tinder så jag älskar att sitta med stora ögon och lyssna på andras galna storys.

–––

Idag vaknade jag upp på gott humör och till strålande sol, så jag och Johan lät vår nyfödda måndagstradition leva och begav oss ned till havet för en kaffe (islatte för min del) och promenad innan det var dags för mig att dyka ned i skolböckerna. Jag fick mig en perfekt dos D-vitamin som jag är säker på gav mig lite extra energi då eftermiddagen flöt på utan större motgångar därefter.


Med tanke på gårdagens uteblivna positiva lista tänkte jag att jag kompenserar för det idag, måndagen till ära.


Veckans 3 positiva:

  • Under ett möte inför magisteruppsatsen i tisdags sa min handledare att den studie jag ska genomföra är en väldigt komplicerad en som hon inte hade låtit vem som helst genomföra. Hon följde upp det med att berätta att hon ser mig som en väldigt begåvad student och att det är anledningen till att hon vill att jag genomför den. Smickrande att höra och extra roligt då hon är professor och relativt välkänd i branschen.

  • Vi är ett gäng på 5 tjejer som hänger ihop sedan ungefär ett år tillbaka. Den senaste tiden har det varit svårt att få allas våra scheman att klaffa så det har inte blivit särskilt mycket umgänge mer än via telefonerna. Att 3 av oss äntligen fick ihop det igår och fick en mysig stund över en middag var upplyftande och gav mycket positiv energi. Ibland behöver man verkligen ingenting annat än lite tjejhäng.

  • Jag har fantastiska människor i min närhet vilket denna vecka har påmint mig lite extra om. Jag har en helt otrolig sambo som gör allt och lite till för mig, underbara vänner som jag både kan prata om känslor och ha roligt med och världens finaste familj.

Gillar

Kommentarer