Live update:

Har precis tittat färdigt på en riktigt dålig film. Ni vet en sådan som man hade stängt av efter 10 minuter om man var ensam men som man snällt sitter och tittar färdigt på för sällskapets skull. Jag försökte övertala Johan om att vi skulle spola fram till slutet för att få veta hur den slutar utan att behöva genomlida två timmar, men det gick icke för sig så jag fick snällt härda ut. Inte ska jag väl klaga dock - jag låg otroligt skönt under mitt täcke i soffan och lite extra mysigt var det då hela lägenheten var nedsläckt på grund av Earth Hour. Släckte ni ned?


Har ni tröttnat på mina promenadbilder ännu? I hope not då jag misstänker att ni lär behöva stå med dem ett tag till. Våra promenader och lugna stunder vid havet är det bästa (och enda) detta karantänliv bjuder på. I eftermiddags blev det ännu en tur till Amundön och det var vackert.


I övrigt har det inte hänt särskilt mycket idag vilket har blivit lite av en vana nowadays. Jag har varit och hämtat ut ett par kassar mat på Ica Maxi som vi beställde för ett par dagar sedan, legat i sängen och tittat på serier mitt på dagen utan stress över att jag borde göra någonting annat och bara njutit av en dag helt utan måsten. Vi försöker ta en dag i taget här hemma för att slippa bli galna av alla sorgliga nyheter rörande Corona.


Idag deltar jag i ett länkregn så innan vi skiljs åt för natten skulle jag vilja tipsa er om att kika in hos bloggarna och deras inlägg nedan:

Gillar

Kommentarer

Jessiekaos
Jessiekaos,
haha i den sitavationen hade jag nog garanterat somna om jag blev liggandes framför en tråkig film haha. och nej inte als tröttnat på dina fina foton från promenaderna, såna fina mijöer jag älskar dom bilderna <3
nouw.com/jessiekaos
Amandizan
Amandizan,
Vad hette filmen ni såg på? Nej jag tycker dina promenad bilder är så himla fina att titta på 😍
nouw.com/amandizan
IP: 82.99.3.229