Mina 8 senaste skärmdumpar

Detta inlägg blev väldigt uppskattat sist, så i brist på spännande vardagsliv och tid kör vi en favorit i repris!


1. De senaste månaderna har jag verkligen fastnat för Filip Dikmen. Han är enligt mig det absolut roligaste vi har på sociala medier just nu så för ett par månader sedan slängde jag ihop tweeten ni ser på bilden där. Blev varm i hjärtat när jag fick både retweet och svar från Filip himself.

2.
Min mest lyssnade artist under 2000-talet. Är ni chockerade? I am not. Kändes lite fint på något vis med tanke på hur allting slutade.


3.
Printade denna information om hälsoångest tidigare ikväll och skickade till min bästa vän. Våra hjärnor är precis likadana så det var nästan komiskt (och lite sorgligt såklart) att se hur mycket var punkt stämde in på oss båda. Finns det någon typ av ångest jag inte lider av?

4.
Denna lilla katt är det absolut sötaste jag någonsin sett och jag vill för alltid ha denna bild tillgänglig för stunder då jag känner mig lite nere.


5.
Denna bild publicerades på min Instagram för ett par år sedan och föreställer mig i sisådär 10-11 års ålder. Då hade jag absolut inget fokus på kroppar och visste nog inte ens själv att jag vältränad. Idag däremot, då jag ser bilder likt denna, blir jag otroligt motiverad av mig själv.

6.
Bild på annonsen som mamma och pappa satte in i tidningen då jag föddes. Fick den skickad på sms och blev nästan tårögd när jag fick se den. Det faktum att jag RÅKADE födas i Karlstad kan vi väl ignorera dock? Jag undviker helst att förknippas med Färjestad.


7. Min 12-åriga systerdotter har inspirerats av mig och gått och blivit jätteintresserad av Frölunda. Detta trots att hon bor i Uppsala och har en Leksandsupporter till far. Denna kommentar skickade hon till mig efter kvällens vinst och den fick mig, om möjligt, att älska henne ännu mer.

8.
Nyfiken på vad Samir gjorde inne på min Instagram. Jag har varken taggat honom eller tittat på/gillat det han lägger upp. Ett mysterium.

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
Åh vilket kul inlägg kanske snor denna idé fast har nog inga roliga grejer mest påminnelser. Kissen var ju så söööt
nouw.com/yasminegill
Diana Saelöen,
Det där var ju faktiskt ett kul inlägg...man har ju alltid en massa skärmdumpar som jag undrar varför jag sparar men som oftast finns det ju en bakgrund som bara jag förstår.
nouw.com/fibrolivet
fighterwomen85
fighterwomen85,
Kul inlägg. Så sött kisse 😍. Ja, undra om man fortfarande skickar in i tidningen när man får barn 🤔. Det var lite kul.
nouw.com/fighterwomen85
Yela,
Men vilket annorlunda och kul inlägg! Håller med dig om Filip, man blir verkligen glad av hans videos 😃 Och alltså hur fin katt?? 😍
yela.se
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Vilket kul inlägg! Nu måste jag in och se vad jag själv har för senaste skärmdumpar... Jag älskar med Filip, man skrattar så galet mycket och han träffar så rätt! Älskar även när hans pappa är med - så kul 😂🥰
nouw.com/sannaevelyne
Paulina,
Vilket kul inlägg😊 kul att Samir hade varit på din instagram 🤔😄
paulinageidenmark.devote.se
Maria ,
Vilket häftig inlägg. Oj så roligt att någon kändis har varit inne och kollat, som Samir. 😊
my-story-blog.com
Marie,
Hehe det var en salig blandning, kul idé
sweetwordsbymirre.com
K,
Dottern och en av hennes vänner var helt tokiga i Dikman eller Sulajman för något år sedan. Han är faktiskt ganska kul tycker jag också om jag ska vara ärlig
kamillaskamera.com/
Lexochlogan
Lexochlogan,
Men vilket kul i lägg, måste nästan kila vad mina sista skärmdumpar var. Tar ofta dump på inspiration ect, dina verkar ju så mycket roligare dock
nouw.com/lexochlogan