Mina 8 senaste skärmdumpar


1. Såhär ser min Instagram ut just nu. Svårt att gissa vilken hundras jag och Johan ska köpa va? Hehe.

2. Minns ni att jag berättade om situationen i vårt bostadshus för ett par månader sedan? För ett par veckor sedan fick jag vatten på min kvarn och min oro bekräftad då ett misstänkt mord begicks i en lägenhet ett par portar bort. Polisen genomförde dörrknackning i området och både jag och Johan blev förhörda. I dagsläget sitter en man häktad på sannolika skäl misstänkt för mord. Känns super.3. Såhär ser det ut när jag och mina syskon har videosamtal. Någon, oftast min storebror, sätter mitt i samtalet på ett filter och innan vi vet ordet av ser vi alla ut såhär. Normala familjen.

4. Hahaha, denna bild är printad ur en video. Jag var och badade med två tjejkompisar när den ena ville ha en mysig och somrig video på när hon och jag dök i vattnet. Resultatet blev inte lika graciöst som hon tänkt sig då hon gör världens vurpa och halvt voltar ned i vattnet istället. Gråter av skratt varje gång jag tänker på det.5. Jag har för mig att jag printade denna låt då jag tyckte att den skulle göra sig fint i en story på Instagram. Minns dock inte hur den går då jag varken har lyssnat på eller använt den sedan dess.

6. Kände mig tvungen att printa denna bild då den är så absurd men samtidigt så talande. Här befinner vi oss mitt i en dödlig pandemi och folk finner det nödvändigt att resa utomlands? Otroligt obehagligt och opassande.7. Som jag nämnt tidigare går jag och Johan i valptankar. Eller ja, att vi ska köpa hund är redan bestämt men vi befinner oss just nu i limbo då inga valpar av den ras vi söker finns att tillgå. Jag längtar oerhört men använder väntan till att samla på mig så mycket praktisk information som möjligt inför dagen då det är dags. Försäkringsbolag, foder, träningstips, sjukdomar, raskunskap – snart är jag hundexpert.

8. :(

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind,
Vilket kul inlägg!😃 Jag tar också en hel del skärmdumpar. Så roligt att ni ska skaffa hund. Jag saknar ofta att ha hund.
Jag håller med om att det är otroligt opassande att resa utomlands nu. Går det verkligen inte att avstå ett enda år?! Vi håller oss så långt ifrån civilisationen som möjligt med husbilen.
Sista bilden bilden får mig nästan att undra om mänskligheten har drabbats av sin karma senaste tiden. Det är helt sjukt att så otroligt många djur behandlas så hjärtlöst illa.
varapavag.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Jätteroligt inlägg tycker jag, det blir lite personligt på något sätt när man får ta del! 😃 Alltså åhh, du anar inte vad jag blev sugen på en vovve nu!! Saknar så att ha en liten fyrfoting <3
nouw.com/emmaengstrom
Diana Saelöen,
Vilket kul inlägg....vågar knappt tänka på mina senaste skärmdumpar....hur konstiga som helst. måste nästan gå in och kolla båda telefonerna 😀😀😀
nouw.com/fibrolivet
charlottelinden
charlottelinden,
Hahaha, jag har en del konstiga jag också kan jag lova.. 😃
nouw.com/charlottelinden
Elina,
Så roligt inlägg! Fy vad det gör ont i själen att se bilden på pandan 😭
detkaosvikallarvardag.com
charlottelinden
charlottelinden,
Eller hur? Mitt hjärta går i tusen bitar. 🥺
nouw.com/charlottelinden
Junitjej,
Trevligt inlägg!!! Kul med skärmdumpar och med förklaringar till alla. läskigt med mord i samma bostadsområde!! Sista skärmdumpen gör mig lite ledsen.
www.junitjejen.se
Jennh,
Åh skrmdumping drottningen här 👋🏼
haha... kul att se vad andra "dumpar". Mkt av det du sparat kunde ha varit jag.

kram kram
jenzel.se
charlottelinden
charlottelinden,
Haha, roligt att höra ju! 😃
nouw.com/charlottelinden
Jag gör också en del såna där skärmdumpar men mest på saker jag vill visa som andra gjort ;D. Delar typ allt med de närmaste. Hur gick det för din kompis efter fallet? Ser ganska smärtsamt ut 😊-
www.saramadeleine.se
charlottelinden
charlottelinden,
Det gick faktiskt bra. Hon fick lite ont, men det kunde gått betydligt värre! ❤️
nouw.com/charlottelinden
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Vilket roligt inlägg med skärmdumpar! Och så avis jag är på er som ska skaffa hund! Detta är även en av mina favorit raser 😍 men så otäckt med mordet... usch, ryser!
nouw.com/sannaevelyne
Snabela ,
Jag förstår mig inte på varför man ska ut och resa nu i dessa tider. Finns ingen anledning till det. Varför inte nöja sig med att semestra runt där man bor?
nouw.com/snabela
charlottelinden
charlottelinden,
Men eller hur? Kan verkligen inte förstå hur man inte kan avstå från att resa utomlands ETT år. Skrämmande!
nouw.com/charlottelinden
Paulina
,
Åh vad söta hundar 😍
Usch då. Låter inte alls kul med mordförsök i området 😕
Jag har fullt med skärmdumpar på memes och saker jag vill köpa 🙈