Officiellt arbetslös

Livet är trevligt just nu, hörni. Jag har äntligen lyckats landa lite i det faktum att jag är ledig efter en otroligt stressig vår och känner mig redo att ta mig an sommaren. Eller ja, ledig och ledig – arbetslös kanske jag ska skriva egentligen då jag numera är inskriven på Arbetsförmedlingen för första gången sedan jag tog studenten för 9 år sedan. Jag väljer dock att se det som att jag tagit semester snarare än att jag är arbetslös. Jobb kommer när det kommer och när det väl gör det står jag här redo att ta mig an verkligheten och bidra med mina kunskaper.

Tiden som har gått sedan min uppsats lämnades in har varit av sådan karaktär jag drömmer om under kalla och mörka vinterdagar. Jag har gått klädd i bikini hela dagarna, läst böcker och lyssnat på podcasts och vandrat barfota ned till havet om kvällarna för mina efterlängtade kvällsdopp. Jag har även hunnit med att träffa ett par fina vänner samt hänga med min lillebror som jag inte sett på ett halvår. Tacksam. Imorgon fortsätter sommarlivet då jag och Johan åker upp till landstället i Värmland för ett par dagar i stillheten tillsammans med mamma. Där finns ingenting annat att göra än att sola, bada, läsa böcker och åka båt vilket låter som ljuv musik i mina öron. Hur spenderar du midsommar i år?


Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Åh så härligt det låter att strossa runt i bekini 😊 värmland är värkligen underbart 😊
nouw.com/amandamalmflod
charlottelinden
charlottelinden,
Visst är det? Så mysigt! 😃
nouw.com/charlottelinden
Amandizan
Amandizan,
Tycker du gör helt rätt i att se det som att du har semester det skulle jag med göra. Du är grym som är klar nu efter 9 år då förtjänar du lite ledigt💕
nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229