Psykologi i fickformat

För snart två veckor sedan startade jag mitt konto Inuti Oss på Instagram som är tänkt att vara en plattform där jag först och främst kommer att dela med mig av min kunskap i psykologi men även finnas tillgänglig för frågor och stöd. Min ambition är att jag ska bygga plattformen tillsammans med de personer som följer mig och därför anpassa innehållet efter de önskemål som kommer in. Än så länge har det gått fantastiskt bra och över min förväntan. Engagemanget har varit högt och redan första veckan fick jag en förfrågan om att gästa en podcast vilket gör mig livrädd men samtidigt motiverad.

Ni som har följt mig här inne ett tag kommer förmodligen att känna igen en del av de första inläggen men i takt med att tiden går kommer flödet att fyllas med nya och spännande inlägg med tema psykologi. Om ni är intresserade av ämnet får ni mer än gärna besöka mig, börja följa och/eller dela med er av önskemål eller frågor som ni vill att jag lyfter. Ni hittar kontot här: @inutioss.


Gillar

Kommentarer

Evahle - mammalivet och psykisk hälsa
Åh vilken rolig och bra idé. Vad kul att gästa en podd, det skulle jag också vilja göra men jag skulle känna samma som dig. Både rädsla och vara peppad
evahle.se
charlottelinden
charlottelinden,

Ja, men verkligen så! Haha. Så intimt med just podcast, men samtidigt roligt. ☺️

nouw.com/charlottelinden
corkystyle
corkystyle,
Låter som en fantastisk idé. Så roligt för dig att få gästa en podd. Ska gå in och börja följa dig!
nouw.com/corkystyle
charlottelinden
charlottelinden,

Tusen tack! ❤️

nouw.com/charlottelinden
IP: 82.99.3.229