Reflektioner mitt i veckan


Livet är bra konstigt just nu, hörrni. Inte nog med att Corona-krisen påverkar precis allt runt omkring och gör att hela vardagen känns overklig - jag befinner mig dessutom personligen på en otroligt förvirrad och konstig plats i livet just nu. Om jag ska vara helt ärlig vet jag inte vad jag sysslar med överhuvudtaget. Ingenting går bra - magisteruppsatsen står helt still trots att jag sitter i timmar varenda dag och min andra uppsats jag skrivit parallellt kommer jag med all sannolikhet att behöva göra om då jag missuppfattat instruktionerna och gjort den mer komplicerad än vad som önskas. Det känns som att jag mest går omkring och slösar tid på absolut ingenting samtidigt som min hjärna är på semester någonstans långt bort från både Coronavirus och uppsatser. Jag vet inte vad jag gör, vad jag vill göra eller vad jag ska göra. Jag vet ingenting.

Jag och Johan har iallafall lyckats skapa nya små rutiner som fungerar väl trots att vi är i stort sätt isolerade. Vi går en kvällspromenad vid havet varenda dag, beställer mat en gång i veckan och har det så bra man kan ha det under rådande omständigheter. Det tjänar inte så mycket till just nu dock då vi imorgon återigen kommer vara tvungna att lämna Göteborg. Det var samma sak vid denna tid förra året då vi var spenderade majoriteten av vår tid nere i Halmstad p.g.a. att Johan var sjuk och precis hade kommit hem från sjukhuset. Det är omständigheter man inte kan råda över, men jag är trött på att slitas härifrån hela tiden. Jag älskar Halmstad, men tiden hemifrån gör det så mycket svårare att finna rätt väg.

Så, nu har jag gnällt färdigt för en tid framöver. Ni då? Hur mår ni?

Gillar

Kommentarer

Elina
Elina,
Jag förstår vad du menar! Rutinerna blev helt ur balans nu när samhället är som det är. Men skönt ändå att ni ändå har hittat lite smårutiner som ni känner funkar. Hoppas att du kommer till ro med uppsatserna!
detkaosvikallarvardag.com
Lexochlogan
Lexochlogan,
Tror det är viktigt med rutiner även i dessa tider, man behöver ha det tror jag får att ha nån form av struktur. Hoppas du kommer igång med upsatsen, ibland kan man behöva lite persepektiv eller hjälp från någon annan att tas sig fram
nouw.com/lexochlogan
IP: 82.99.3.229