Reflektioner mitt i veckan


Livet är bra konstigt just nu, hörrni. Inte nog med att Corona-krisen påverkar precis allt runt omkring och gör att hela vardagen känns overklig - jag befinner mig dessutom personligen på en otroligt förvirrad och konstig plats i livet just nu. Om jag ska vara helt ärlig vet jag inte vad jag sysslar med överhuvudtaget. Ingenting går bra - magisteruppsatsen står helt still trots att jag sitter i timmar varenda dag och min andra uppsats jag skrivit parallellt kommer jag med all sannolikhet att behöva göra om då jag missuppfattat instruktionerna och gjort den mer komplicerad än vad som önskas. Det känns som att jag mest går omkring och slösar tid på absolut ingenting samtidigt som min hjärna är på semester någonstans långt bort från både Coronavirus och uppsatser. Jag vet inte vad jag gör, vad jag vill göra eller vad jag ska göra. Jag vet ingenting.

Jag och Johan har iallafall lyckats skapa nya små rutiner som fungerar väl trots att vi är i stort sätt isolerade. Vi går en kvällspromenad vid havet varenda dag, beställer mat en gång i veckan och har det så bra man kan ha det under rådande omständigheter. Det tjänar inte så mycket till just nu dock då vi imorgon återigen kommer vara tvungna att lämna Göteborg. Det var samma sak vid denna tid förra året då vi var spenderade majoriteten av vår tid nere i Halmstad p.g.a. att Johan var sjuk och precis hade kommit hem från sjukhuset. Det är omständigheter man inte kan råda över, men jag är trött på att slitas härifrån hela tiden. Jag älskar Halmstad, men tiden hemifrån gör det så mycket svårare att finna rätt väg.

Så, nu har jag gnällt färdigt för en tid framöver. Ni då? Hur mår ni?

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök,
Jag känner inte igen mig i det du skriver, men jag kan tänka mig att det är frustrerande! Men du får inte ge upp! Dina uppsatser och plugg kommer bli hur bra som helst, till slut! Du är så målmedveten, tjejen! Du kan!!
Försök att ta lite ledigt från allt några dagar om du har möjlighet, njut av annat som går. Försök att tänka bort skolan för en stund!! Du är grym! Och jag inspirerars så av dig.
www.frokenrodlok.se
fighterwomen85
fighterwomen85,
Drygt att inte vad man vill eller vad man ska göra. Jag hoppas att det släpper fö dig.
Det kan ju va att du reagerar på corana viruset på det sättet. Jag har reagerat så att jag har ingen lust med något. Jag är deppig & så.
Varför är ni tvungna att lämna Gbg??
nouw.com/fighterwomen85
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Jag förstår dig precis! Den här Coronakrisen gör så allt är upp och ned & man inte riktigt vet vad man ska göra... jag känner mig också helt vilsen! Skulle bara vilja sova igenom allt och vakna när det är över! En stor kram till dig!
nouw.com/sannaevelyne
Paulina
,
Ibland har man konstiga perioder i livet. Inte minst när det är kaus i samhället. Kvällspromenader är en bra rutin 😊
Hannas krypin,
Men fy vad jobbigt att känna att du inte får till dina uppsatser. Coronakrisen gör verkligen att allt känns konstigt, som att vara i ett vacuum på något sätt. Men det kommer vända med uppsatsen, är helt övertygad om att du snart kommer få en snilleblixt. Tycker det brukar vara så när jag fastnat i någon uppgift. Härligt med kvällspromenader vid havet.
hannafialotta.blogg.se
Yasminegill
Yasminegill,
Åh hoppas det vänder snart så det blir bättre. Mysigt att ni ändå kan ha lite rutiner. Ha en fin helg kram
nouw.com/yasminegill
Jag förstår någonstans, livet är inte så lätt att ta tag i så här i en coronakris och man liksom går runt utan riktiga rutiner. Jag får inte heller till det till 100% med mitt x-jobb vilket även det är en D-uppsats. Vet inte riktigt hur man ska tänka kring allt så försöker ändå trots att jag är rätt slut. Hoppas att påsken ska ge lite mer energi och pepp. Tror vårdagar är vad som kan vända detta. Alltså varma dagar i följd helt utan tankar på jobb.
www.saramadeleine.se
jessica,
skönt ni hittat lite rutiiner och så i denna tid trotts allt. Själv har jag kännt mig väldigt seg denna vecka , allt är ju mycket ovant just nu , även myckeet tankar som snurrar här med , jobbig tid vi har , men får hoppas det snart lugnar ner sig <3
nouw.com/jessiekaos
Elina,
Jag förstår vad du menar! Rutinerna blev helt ur balans nu när samhället är som det är. Men skönt ändå att ni ändå har hittat lite smårutiner som ni känner funkar. Hoppas att du kommer till ro med uppsatserna!
detkaosvikallarvardag.com
Lexochlogan
Lexochlogan,
Tror det är viktigt med rutiner även i dessa tider, man behöver ha det tror jag får att ha nån form av struktur. Hoppas du kommer igång med upsatsen, ibland kan man behöva lite persepektiv eller hjälp från någon annan att tas sig fram
nouw.com/lexochlogan