Rest in peace, Nouw.

Kors i taket! Jag vågar knappt att jag faktiskt är inloggad här efter allt krångel som varat fram till för två sekunder sedan för mig. Jag antar dock att jag inte ska ropa hej innan detta inlägg faktiskt är färdigskrivet och publicerat. Jag har länge gått i tankar kring att byta bloggportal på grund av återkommande krångel och aldrig har de tankarna varit så nära verkligheten som de senaste dagarna. Jag har till och med fixat konto, design och börjat fila på allt annat smått och gott på en annan portal. Det känns trist dock. Jag tycker fortfarande om och har alltid tyckt om Nouw, men att sitta i en veckas tid, skrivsugen och med flera inlägg redo att publiceras, och inte ens kunna logga in på sitt konto känns inte helt okej.


Min plan var egentligen att dela ett inlägg om prestationsångest, men jag tänker att vi tar nya tag imorgon istället då jag när som helst kommer få bekymmer här igen samt då klockan redan är ganska mycket. De senaste dagarna har jag somnat väldigt mycket tidigare än vad jag brukar göra och jag märker att jag mår så mycket bättre av att vakna i normal tid på morgonen jämfört med mitt på dagen. Vanligtvis brukar jag kunna åka och träna vid den här tiden, men nu, trots att klockan bara är 21:30, har jag redan tränat, ätit middag, avverkat tre serieavsnitt med Johan och bäddat ned mig i sängen. Somna lär jag inte gör än på ett tag, men att trots det vara redo för natt är ett stort steg för att vara jag.

Edit 22:51: Notera gärna mitt "21:30" i texten. Sedan dess har jag suttit och bråkat med Nouw som vägrat låta mig publicera inlägget. ":)"

Gillar

Kommentarer

Natascha ,
Det är ju så härligt att komma i säng i tid för att kliva upp sen och ha hela dagen framför sig🙏 drygt att er bloggportal krånglar så ofta.. Själv har jag bloggplatsen och det har alltid krånglat 😅
natascha.bloggplatsen.se
charlottelinden
charlottelinden,
Njut av ditt icke-existerande krångel, haha! 😉 Själv håller jag på att slå sönder min dator i tid och tid på grund av allt krångel här.
nouw.com/charlottelinden
Karolinee,
De är riktigt trist att nouw krånglar och den kommer nog lägga ner förr eller senare, de är en super bra portal bortsett från allt strul
www.karolinee.se
charlottelinden
charlottelinden,
Det känns ju nästan lite så .. Tråkigt då det ju, som du säger, är en superbra portal annars!
nouw.com/charlottelinden