Söndagsångest och måndagskärlek

Måndag och en ny vecka ligger orörd framför oss. Jag har aldrig tillhört den grupp som älskar och ser fram emot måndagar, tvärtom - jag har alltid lidit av grov söndagsångest. Den är mycket bättre idag då jag har möjlighet att planera min tid själv och oftast inte behöver vara på en specifik plats en viss dag eller en viss tid, men jag skulle ljuga om jag påstod att det inte är med en viss klump i magen jag går och lägger mig om söndagkvällarna. Jag förmodar att den här positiva måndagskänslan kommer med att man är 100% tillfreds med sin livssituation, någonting jag egentligen aldrig har varit. Jag trivs med mina studier men jag har, oavsett vad jag gjort och gör, alltid dragits med en känsla av att jag står och trampar på samma ställe och slösar bort mitt liv vilket kväver tillfredsställelsen jag skulle kunna känna i nuet. Ond cirkel.

Jag har i vilket fall som helst gjort det bästa jag kunnat av denna måndag. Jag klev upp tidigt och har sedan dess suttit med en av mina två uppsatser. Jag har inte fått gjort så mycket som jag skulle kunna ha fått, men jag försöker lära mig att man inte alltid kan leverera 110% så jag bedömer det vara godkänt trots allt. Om en timma signar jag ut för dagen och åker hem till en nära vän för middag. Perfekt måndagssyssla.

Har er vecka startat bra?


Gillar

Kommentarer

TwinMom.se,
Jag är tyvärr en sån som får söndagsångets, men jag tror mer det handlar om att jag inte riktigt jobbar med det jag vill. Annars vore det annorlunda!
www.twinmom.se
Fröken Rödlök ,
Jag brukar också ha söndagsångest. Så jobbigt. Veckan började bra. Har spenderat hela dan med sambon ute på äventyr.
Www.frokenrodlok.se
Madde,
Jag jobbar oregelbundet så jag känner aldrig av det. Däremot kan jag känna att man vill komma ur det där ekorrhjulet, att få göra någonting annat ibland,
www.nouw.com/madelena
jessica,
haha känner igen mig i känslan, åh att göra sitt bästa ska man alltid vara sjukt stolt över <3
nouw.com/jessiekaos
Kamilla,
Min vecka startade bra. Men i natt hade jag så svårt att sova. snurrade runt tills jag fick nog och gick upp och kokade the istället.
kamillaskamera.com/
fighterwomen85
fighterwomen85,
Söndags kvällar har en vis känsla håller jag med Om. Hoppas att middagen hjälpte Dig att ta bort lite ångst. Kram 🤗💜
nouw.com/fighterwomen85
Silverblomma,
Jobbigt med ångest..själv gillar jag alla dagar i veckan..beror nog på att jag jobbar helg ibland och röda dagar så då blir ju inte måndagen en specifik dag för veckostart..
www.nouw.com/silverblomma
Marie,
Jag har också alltid söndagångest, samt även måndag, sedan brukar det gå lättare
sweetwordsbymirre.com
Åse
,
Jag tycker måndags ångest ist haha
Amandizan
Amandizan,
Jag tillhör inte heller den gruppen som tycker om måndagar. Jag gillar inte måndagar så jag förstår dig😊
nouw.com/amandizan