Suga in varje ögonblick


Och så var ännu en sommardag till ända. Jag njuter för fullt av att vara ledig, men samtidigt har det i och med julis ankomst blivit mer påkomligt att denna sommar inte riktigt är eller kommer att bli som de tidigare. Vid denna tid på året brukar jag vanligtvis spendera eftermiddagarna med after beach på Hotel Tylösand, äta god mat och skåla i solnedgången vid havet och därefter besöka pianobaren eller nattklubben och hälsa på alla bekanta vi lärt känna genom åren. Så har mina somrar i Tylösand sett ut varenda år sedan 2013. Jag skulle inte direkt påstå att det går någon större nöd på mig som inte kommer att få uppleva det i år, men konstigt, det känns det.

Nåväl, jag försöker göra det bästa av situationen och leva sommarliv trots att inte heller vädret lever upp till förväntningarna för tillfället. Jag sover ut på morgonen, går till stranden och badar så mycket jag kan under dagen och åker på bilturer och lyssnar på bra musik med Johan på kvällen. Jag försöker att suga in varje ögonblick och njuta då jag vet att dessa dagar är vad jag kommer att drömma om och längta tillbaka till i höst när mörkret ligger kompakt utanför fönstret och regnet vräker ned.

Gillar

Kommentarer

Diana Saelöen,
Ja, lite annorlunda blir denna sommar, men vi lever i ett land där det är helt ok att vara på sommaren....men man får ju hoppas att vädret blir lite stabilare, varmare och torrare än det är just nu. Tycker dock att det verkar som om du har ett bra upplägg på dagarna. Fortsätt att njuta.
nouw.com/fibrolivet
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, men precis! Jag lever fortfarande på hoppet om att den supervärme vi hade i juni kommer att komma tillbaka. Det skulle vi alla må gott av! 😃
nouw.com/charlottelinden
Inne hos Ina ,
Det är så tudelat tycker jag. Å ena sidan är det tråkigt att ställa in planer och traditioner. Å andra sidan har jag ingen lust att hänga i stora folkmassor och handspritap precis allt. Vi längtar nog alla till att det här ska vara över.
innehosina.com
charlottelinden
charlottelinden,
Precis! Jag har undvikit alla former av sociala sammanhang sedan Corona fick sitt utbrott i Sverige. Mycket på grund av att min sambo är i en riskgrupp.
nouw.com/charlottelinden