Svar på kommentar: Vilken hundras?

Sedan jag nämnde första gången att vi går i valptankar här hemma har jag fått ett par kommentarer från er där ni undrar vilken hundras det är vi kikar på. Svaret är Staffordshire Bullterrier - världens, enligt mig, mest fantastiska hundras! Johans familj hade en staffe som gick bort för ett par år sedan och enda sedan den dagen har vi vetat att det är den rasen vi ska ha den dag vi skaffar en egen. Det finns ett ordspråk som lyder "En gång Staffe - alltid Staffe" och jag tror att det ligger mycket i det. Det är en så otroligt speciell ras som samtidigt innehar alla de egenskaper som vi både värderar och anser passar bra in i vårt liv. Jag skulle aldrig välja en ras vars egenskaper och mentalitet inte matchar min vardag.

Samtliga bilder är lånade från pinterest.se.

P.g.a. att vi inte vet hur Corona kommer att slå mot Johans företag och mitt stundande jobbsökande verkar det dock som att vi kanske behöver pausa valpplanerna lite vilket krossar mitt hjärta. Igår var jag inställd på att kanske ha en liten kille som springer runt här hemma om ett par veckor och idag är jag inställd på att jag eventuellt måste släppa den tanken. Om det skulle vara så att vår ekonomi kommer att påverkas negativt framöver känns det oansvarigt från vår sida att ta oss an ett litet liv precis, exakt nu. Jag kommer aldrig låta känslorna styra när det gäller ett beslut likt detta så vi får helt enkelt se hur saker och ting utvecklar sig. En vacker dag har jag min lille gris här hemma iallafall vilket är huvudsaken.

Gillar

Kommentarer

Paulina
Paulina,
Tycker dom verkar så hetsiga men kanske inte alls är. Den var söt som valp iallafall 😍🙈
Moa Larsson
Moa Larsson,
Jag har ägt två staffar i mitt liv och håller delvis med om "En gång staffe - alltid staffe". Det var dock en utesluten hundras för min sambo och vi fick kompriomissa oss fram den här gången. Det föll på engelsk springer spaniel och hon är den bästa kompromissen jag gjort i mitt liv.
moafidelie.com
IP: 82.99.3.229