Svensktillverkat kosttillskott

Inlägget är ett betalt samarbete med Topformula.

I perioder lider jag fruktansvärt av restless legs. Detta är någonting som har följt med mig enda sedan jag var liten men som jag varken har vetat eller förstått att det finns ett namn för förrän i vuxen ålder. När man söker information om vad som kan hjälpa är det ett tips som ständigt återkommer - Magnesium. Magnesium går att köpa på bland annat Apotek och matvarubutiker men då jag är näst intill nitisk med priset på det jag handlar valde jag att istället göra en beställning hos Topformula.

Topformula är ett svenskt bolag som säljer diverse kost- och vitamintillskott. Företaget både producerar, distribuerar och levererar sina varor själva vilket resulterar i att de kan erbjuda otroligt låga priser och fri frakt. Idag kan du exempelvis klicka hem Magnesium för 44 kronor, Vitamin D för 35 kronor eller Omega-3 för endast 28 kronor. Utöver klassiska vitamintillskott erbjuder de också mer specifika tillskott i form av till exempel BCAA och proteinpulver till dig som tränar eller Skin Collagen till dig som är ute efter att stärka hår och hud. Själv är jag lite sugen på att klicka hem någon form av Multivitamin då jag vet att jag i perioder får i mig alldeles för lite näring och då särskilt i relation till den mängd jag tränar.

Kosttillskott ska aldrig användas som substitut för sunda och näringsrika måltider men är ett bra komplement för dig som av någon anledning inte får i dig tillräckligt via kosten eller, som jag med mina restless legs, av annan anledning behöver ett extra tillskott. Känner du dig träffad tycker jag absolut att du ska kika in hos Topformula.se för att hitta svensktillverkad hälsokost till otroligt låga priser och fri frakt. Med koden "PROVA10" får du dessutom 10% rabatt på ett helt köp! Koden är giltig fram till 31/9.


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229