Thank you Corona, You saved me.

Det händer inte mycket i livet just nu, hörrni. Eller tja, i mitt huvud händer det otroligt mycket då jag både försöker komma underfund med hur och vad jag ska göra av min pågående magisteruppsats och om jag vågar ta steget och åka och hämta en valp inom snar framtid eller inte. Det må låta som petitesser, men icke sa Nicke - JAG VÅNDAS! I övrigt ser mina dagar hyfsat likadana ut: jag vaknar, får lagad frukost (Johan skämmer bort mig, I know), tar en promenad vid havet, försöker få någonting vettigt gjort på uppsatsen, får lagad middag (Johan skämmer bort mig igen, I know), tittar på Big Brother, spenderar några timmar på hälsoanalyser av kommande valpkullar, somnar och börjar om. Spännande va?


Veckans, månadens och årets mest positiva:

Igår fick jag ett mail som fick mig att faktiskt se något positivt i hela den här Corona-härvan och som samtidigt gjorde att hundra kilo lyftes från mina axlar. Vad mailet sa? Att den muntliga opponeringen av magisteruppsatsen i slutet av terminen är inställd! Jag, som lider av fruktansvärd ångest inför muntliga segment och som fick panikångest sist jag försökte hålla en muntlig redovisning, hade kunnat gråta av glädje då flera månaders ångest plötsligt försvann. Inget ont som inte för något gott med sig verkar vara mer än bara en klyscha.

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök,
Vad skönt att den ställdes in om du får sådan panik, aldrig roligt att känna så inför ett moment man måste genomföra! Du får passa på och njuta nu =)
www.frokenrodlok.se
fighterwomen85
fighterwomen85,
Så snäll sambo du har 😊 Jobbar inte han?
Att välja kan vara nog så svårt. Det har jag ofta 😆.
Vad kul med en valp 🐶 i livet. Vad än ni väljer. Så kommer ni välja rätt. Lycka till❣️😊
nouw.com/fighterwomen85
charlottelinden
charlottelinden,
Han jobbar inte just nu då han befinner sig i en riskgrupp för Corona. Så vi har tagit det säkra före det osäkra! Tack! ❤️
nouw.com/charlottelinden
fighterwomen85
fighterwomen85,
Okej. Förstår. Jag hoppas att ni klarar er 💕
nouw.com/fighterwomen85
Inne hos Ina ,
Så jobbigt att ha sådan panik. Fast jag förstår vad du menar. Jobbar som lärare och pratar inför folk hela dagarna, tycker ändå att redovisningar typ på högskolan är jobbiga.
innehosina.com
Paulina
,
Haha, då fick du ju något gått utav det hela 😄 Spämnande med valpar snart 🥰
Yasminegill
Yasminegill,
åh vad gött att bli lite bortskämd och få maten fixad . och vad gött att det ställdes in för din del. kram
nouw.com/yasminegill
Moa Larsson,
Att ta hem en valp är allt annat än en pettitess. Det är ju faktiskt kämpigare att ta hem en hundvalp än att ta hem ett nyfött barn från BB så jag förstår att tankarna går på helvarv. Glad för din skull vad gäller det muntliga. Stor kram!
moafidelie.com
Marie,
Oh vad roligt att ni har planer att skaffa hund kanske, vilken ras funderar ni på? Samt klart man ska skämmas bort =D
sweeetwordsbymirre.com
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Men åh förstår att en sten lyfte från dina axlar efter det beskedet! Och så underbart med en valp, det har jag alltid önskat mig! Låter underbart att få maten lagad & serverad ♡
nouw.com/sannaevelyne
Kamilla,
Jag tycker att ni ska satsa på en liten valp. Jag är själv så sugen på en liten vovve.
kamillaskamera.com/
Jessiekaos
Jessiekaos,
Va skönt den blev inställd, hatar verkligen att göra uppgifter muntligt, så mycket enklare att göra i skrift ju 😅❤️
nouw.com/jessiekaos