Träna hemma: Intense Cardio

På grund av Corona och det faktum att jag inte har haft möjlighet att besöka gymmet på alldeles för länge har jag gått från att träna minst 5 dagar i veckan till att bli en i stort sett helt icke-tränande individ. Då mitt psykiska välmående korrelerar starkt med hur mycket jag tränar bestämde jag mig igår kväll för att en gång för alla trotsa tristessen jag känner kring hemmaträning och ta tag i situationen.

Sagt och gjort – jag loggade in på hemsidan till mitt gym och klickade fram ett pass vid namn "Intense Cardio". Intense blev det minst sagt då passet bestod av en salig blandning jobbiga (och hemska) övningar såsom jumping squats, burpees och armhävningar.

Resultatet? Jag är oförmögen att röra mig idag. Om det beror på att Corona har bidragit till att jag tappat både flås och muskler eller om passet verkligen var så tungt som det känns idag vet jag inte. Jag delar med mig av det här nedan och låter er avgöra. Go go go!


Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Härligt att du ändå har hittat något som du kan träna hemifrån det är ju jättebra om träning hjälper för ångest. För mig är det nog blogga och läsa samt meditation som fungerar för mig
nouw.com/amandizan
charlottelinden
charlottelinden,
Åh, meditation har jag alltid velat lära mig! Jag har dock så dåligt tålamod att jag ger upp efter 2 minuter varenda gång, haha.
nouw.com/charlottelinden
Jenny,
Wow...
detta ska jag kanske testa 😊
behöver träna lite mer varierat så kanske ska prova detta och se om det är något För mig.
Gissae att jag kommer vara helt utslagen efteråt 🤣

kram kram
jenzel.se
charlottelinden
charlottelinden,
Det som jag gillde med detta pass var att man kunde anpassa det efter sin egen nivå och dagsform! 😃
nouw.com/charlottelinden