Träna hemma: Intense Cardio

På grund av Corona och det faktum att jag inte har haft möjlighet att besöka gymmet på alldeles för länge har jag gått från att träna minst 5 dagar i veckan till att bli en i stort sett helt icke-tränande individ. Då mitt psykiska välmående korrelerar starkt med hur mycket jag tränar bestämde jag mig igår kväll för att en gång för alla trotsa tristessen jag känner kring hemmaträning och ta tag i situationen.

Sagt och gjort – jag loggade in på hemsidan till mitt gym och klickade fram ett pass vid namn "Intense Cardio". Intense blev det minst sagt då passet bestod av en salig blandning jobbiga (och hemska) övningar såsom jumping squats, burpees och armhävningar.

Resultatet? Jag är oförmögen att röra mig idag. Om det beror på att Corona har bidragit till att jag tappat både flås och muskler eller om passet verkligen var så tungt som det känns idag vet jag inte. Jag delar med mig av det här nedan och låter er avgöra. Go go go!


Gillar

Kommentarer

Tess,
Corona påverkar så mycket o så många jag Sj bruka älska gå powerwalks o träna hemma men bara tränat 1-2 ggr sen ja fick semester - ja måste skärpa mig
blondinas.se
charlottelinden
charlottelinden,
Jag måste också skärpa mig, haha... Men det är lättare sagt än gjort!
nouw.com/charlottelinden
Johaannaa
Johaannaa,
Så bra att det ändå finns klipp och kunna träna hemma 😊 men det blir ju ändå en helt annan sak när man går till gymmet ;D jag kör bara på promenader just nu 😊 men vill börja på gym senare när allt lägger sig 😊
nouw.com/johaannaa
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, det är verkligen stor skillnad på att träna hemma mot att träna på gym! Gymmet längtar jag till medan ett träningspass hemma får mig att vilja avlida av tristess typ, haha..
nouw.com/charlottelinden
Madde ,
Det går fort utför tyvärr 😟 ändå är träning så viktigt både för vår fysiska och psykiska hälsa. Försöker få till mina promenader varje dag iaf
www.nouw.com/madelena
charlottelinden
charlottelinden,
Promenader är ju super! Tyvärr är jag alldeles för dålig på det också 😟 När gymmet inte finns där så tappar jag det mesta gällande träning tyvärr!
nouw.com/charlottelinden
Fröken Rödlök ,
Vad bra att ni har möjlighet att träna hemma genom att logga in på ert gym via nätet, smidigt när man inte kan vara på gymmet.
Www.frokenrodlok.se
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, det är faktiskt väldigt smidigt! 😊
nouw.com/charlottelinden
dianalowegren
dianalowegren,
Perfekta pass ju 😃👏🏼👏🏼👏🏼 Bra jobbat! Det svåra är att komma igång igen efter ett uppehåll. Kör hårt! Älskar också gym, de är befriande på nåt märkligt vis 😃🥰
nouw.com/dianalowegren
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, det är ju just det! Bara man kommer igång så går det av sig själv sedan, men just starten efter ett uppehåll är seg 😃 När det gäller gymmet har jag inga problem med det, men jag tycker det är SÅ tråkigt att träna hemma!
nouw.com/charlottelinden
Träning sägs ju vara en färskvara så är nog säkert en blandning av covid19 samt att det säkert var ett tufft pass med 😊. Skönt ändå att du fick träna, vet ju att du gillar den saken 😃.
www.saramadeleine.se
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, det har du helt rätt i! 😃
nouw.com/charlottelinden
Amandizan
Amandizan,
Härligt att du ändå har hittat något som du kan träna hemifrån det är ju jättebra om träning hjälper för ångest. För mig är det nog blogga och läsa samt meditation som fungerar för mig
nouw.com/amandizan
charlottelinden
charlottelinden,
Åh, meditation har jag alltid velat lära mig! Jag har dock så dåligt tålamod att jag ger upp efter 2 minuter varenda gång, haha.
nouw.com/charlottelinden
Jenny,
Wow...
detta ska jag kanske testa 😊
behöver träna lite mer varierat så kanske ska prova detta och se om det är något För mig.
Gissae att jag kommer vara helt utslagen efteråt 🤣

kram kram
jenzel.se
charlottelinden
charlottelinden,
Det som jag gillde med detta pass var att man kunde anpassa det efter sin egen nivå och dagsform! 😃
nouw.com/charlottelinden