Var jag befunnit mig de senaste dagarna?

Svar: I solen!

Jag vet inte hur det ser ut i resten av landet men här i Göteborg har våren verkligen gjort entré på riktigt de senaste dagarna och som jag har utnyttjat det. Temperaturen har klättrat upp till över 20 grader och jag har tagit varje tillfälle i akt till att befinna mig ute i solen vilket har resulterat i att jag ligger här och ser ut som en kokt kräfta för tillfället. Bortsett från en avstickare i lördags då jag åt middag med mina tjejer och satt utomhus och snicksnackade med dem fram till sen kväll har jag spenderat merparten av tiden nere vid vattnet. Ena stunden med en bok i knät, andra med en bra podcast i öronen och tredje på promenad med en vän. Jag är aldrig så lycklig över att jag är bosatt där jag är som under våren.


Igår var, som nämnt, min och Johans 6-årsdag. Eftersom att vi har turen att denna infaller precis då våren slagit rot på riktigt varenda år brukar vi oftast fira den med en picknick och i år blev inget undantag. Vi åkte ut till Amundön och hittade en klippa där vi fick vara ifred. Det dukades upp ost, kex och vindruvor och med havet som utsikt satt vi sedan axel mot axel och skålade i bubbel för allt det som är Vi.


Nu börjar en tung och jobbig tid för mig där 100% fokus behöver ligga på att komma någon vart med och färdigställa magisteruppsatsen. Det kommer bli svårt att motivera sig till att sitta inomhus om vädret fortsätter att leverera som det har gjort, men jag vill tro att de senaste dagarnas dos av D-vitamin kommer hjälpa mig på traven ihop med lite mikropauser i solen under de längsta och mest stressiga pluggdagarna. Pray for me!

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
Så härligt det ser ut, härligt för er som har möjlighet en annan pluggar heltid så har inte tid att ligga i solen, vet inte när jag skulle ha tid, för helt enkelt bli BUS
sweetwordsbymirre.com
charlottelinden
charlottelinden,
Jag pluggar också heltid! ☺️
nouw.com/charlottelinden
Åse
Åse,
Mim blogg legat åt sidan också för vi bara njutit av värmen:)
charlottelinden
charlottelinden,
IP: 82.99.3.229