Veckan som gått –

Veckans bästa: Jag har, sorgligt nog, lite svårt att finna någonting positivt just nu då stressen över skolan och allt runt omkring just nu raderar livets alla färger, men om jag skulle peka på någonting som "veckans bästa" skulle det nog vara att hund återigen har kommit på tal här hemma. Vi har fått erbjudande om att köpa en hund med bibehållen avelsrätt vilket betyder att vi i sådant fall enbart betalar halva inköpspriset. Vi får se.

Veckans sämsta:
Jag är så oerhört stressad över skolan att hälften vore nog och än värre blir det av att jag stött på ett problem i min uppsats som inte ens min handledare kan lösa. Jag sitter här helt rådvill utan hjälp och utan möjlighet att gå vidare samtidigt som tiden bara tickar på.

Veckans mest lästa:
Veckans mest lästa inlägg är detta som komiskt nog skrevs och publicerades förra veckan. Inte alls konstigt dock då jag ju bara publicerat tre inlägg denna vecka varav två av dem enbart bestod av bilder/musik. Så blir det och får bli ibland.


Veckans påminnelse:
Allt du gör behöver inte vara 100% perfekt – ibland är det mer än nog att bara göra. Jag är ett levande exempel på att det inte kommer någonting positivt ur att leva efter alldeles för högt uppsatta krav, så denna påminnelse är lika mycket till mig själv som till er.

Vad jag gör denna söndag:
Jag har haft en otroligt skön söndag faktiskt. Jag har sovit länge, gått en promenad vid havet i strålande solsken, suttit på altanen och solat och läst i ett par timmar, spelat Bingolotto och nu slutligen lagt mig tillrätta för lite serietittande. Välbehövligt!

Vad jag ser fram emot kommande vecka:
I förrgår när jag åkte tillbaka ned till Halmstad packade jag med mig en fin outfit, smink och mina mest välanvända smycken. Inte för att jag har planer på att vara snygg här hemma utan för att jag äntligen ska försöka få till en ny headerbild. Detta är någonting som skulle ha gjorts redan innan jag återupptog mitt bloggande i januari men av någon anledning har det skjutits fram hela tiden. Fingers crossed för att jag lyckas vara lite fotogenisk så att den gamla godingen där uppe kan ersättas av något mer aktuellt.

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Hoppas att situationen över skolan kan lösa sig så att du får godkänt på uppgiften 🙏
nouw.com/amandizan
Mirre
Mirre,
Jsa det är lite svårt att hitta possitivt,men man måste försöka hur det än låter, men instämmer det är svårt, man har ständig oro
sweetwordsbymirre.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229