Veckan som gått –

Veckans bästa: Jag har, sorgligt nog, lite svårt att finna någonting positivt just nu då stressen över skolan och allt runt omkring just nu raderar livets alla färger, men om jag skulle peka på någonting som "veckans bästa" skulle det nog vara att hund återigen har kommit på tal här hemma. Vi har fått erbjudande om att köpa en hund med bibehållen avelsrätt vilket betyder att vi i sådant fall enbart betalar halva inköpspriset. Vi får se.

Veckans sämsta:
Jag är så oerhört stressad över skolan att hälften vore nog och än värre blir det av att jag stött på ett problem i min uppsats som inte ens min handledare kan lösa. Jag sitter här helt rådvill utan hjälp och utan möjlighet att gå vidare samtidigt som tiden bara tickar på.

Veckans mest lästa:
Veckans mest lästa inlägg är detta som komiskt nog skrevs och publicerades förra veckan. Inte alls konstigt dock då jag ju bara publicerat tre inlägg denna vecka varav två av dem enbart bestod av bilder/musik. Så blir det och får bli ibland.


Veckans påminnelse:
Allt du gör behöver inte vara 100% perfekt – ibland är det mer än nog att bara göra. Jag är ett levande exempel på att det inte kommer någonting positivt ur att leva efter alldeles för högt uppsatta krav, så denna påminnelse är lika mycket till mig själv som till er.

Vad jag gör denna söndag:
Jag har haft en otroligt skön söndag faktiskt. Jag har sovit länge, gått en promenad vid havet i strålande solsken, suttit på altanen och solat och läst i ett par timmar, spelat Bingolotto och nu slutligen lagt mig tillrätta för lite serietittande. Välbehövligt!

Vad jag ser fram emot kommande vecka:
I förrgår när jag åkte tillbaka ned till Halmstad packade jag med mig en fin outfit, smink och mina mest välanvända smycken. Inte för att jag har planer på att vara snygg här hemma utan för att jag äntligen ska försöka få till en ny headerbild. Detta är någonting som skulle ha gjorts redan innan jag återupptog mitt bloggande i januari men av någon anledning har det skjutits fram hela tiden. Fingers crossed för att jag lyckas vara lite fotogenisk så att den gamla godingen där uppe kan ersättas av något mer aktuellt.

Gillar

Kommentarer

Junitjej ,
Jag älskar denna typ av inlägg! Det blir ju en perfekt sammanfattning av veckan även om allt inte har varit toppen! Så spännande ifall ett eventuellt hundköp blir av. Håller tummarna!
www.junitjejen.se
Moa Larsson,
Det är FINT att vara fodervärd, och att få stödja uppfödare i aveln med att ta fram hälsosamma individer. Men självklart är det saker man behöver ta ställning till när man gör ett sådant val. Om man klarar av att lämna bort hunden för parning och dessutom valptid om det är en tik. Och hur det är att ha en hund som man inte äger på pappret. En bra uppfödare är verkligen A och O om man ska ingå ett sådant avtal. Jag håller tummarna! Kram!
moafidelie.com
PÄRLA
,
Hua så jobbigt när allting är så stressigt, hoppas verkligen att det lugnar sig för dig. Viktigt att komma ihåg som du säger att det inte behöver vara perfekt hela tiden. Skönt med en bra söndag iallafall.
Therese,
Hoppas det löser sig med plugget, just det är så stressigt när man fastnar. Vi sitter också med pluggstress här hemma, med hackiga distansstudier och lite sånt. Allt känns liksom lite väl dystert.. 😟
www.annatherese.se
Paulina
,
Vad tråkigt att du känner dig så stressad. Hoppas du kan hitta något som gör att du kopplat av lite. Kram🌸
Madde ,
Många lever i en stor oro nu. Ingen vet någonting och alla bara väntar och ser vad som kommer hända.
www.nouw.com/madelena
Diana Saelöen,
Vad handlar din uppsats om? Hoppas verkligen du finner en lösning på det hinder som dykt upp. Så jobbigt att lämna sig så stressad över skolan att maningar svårt att se det positiva omkring sig.
nouw.com/fibrolivet
fighterwomen85
fighterwomen85,
Du är inte ensam om att känn stress över skola. Jag är väldigt säker på att många som Pluggar känner som du ❤️
Det är kul ibland att ändra lite i sin blogg 🙂.
Lät som en Nice söndag.
ha det bra!
nouw.com/fighterwomen85
Amandizan
Amandizan,
Hoppas att situationen över skolan kan lösa sig så att du får godkänt på uppgiften 🙏
nouw.com/amandizan
Mirre,
Jsa det är lite svårt att hitta possitivt,men man måste försöka hur det än låter, men instämmer det är svårt, man har ständig oro
sweetwordsbymirre.com