Veckans 3 positiva

Fick precis ett mail från min handledare angående uppsatsen som fick min kropp att gå in i stressläge direkt. Det är nästan obehagligt hur snabbt det går - ena stunden ligger jag i sängen och knappar på datorn i godan ro och en halv sekund senare är jag på helspänn med magont och hjärtklappning. När jag blir stressad blockeras min syn fullständigt vilket gör att det känns svårt att fylla i min klassiska lilla söndagslista idag. Samtidigt är det ju i just sådana här stunder som den faktiskt kan göra skillnad på riktigt så att ge upp idag vore ju ett rejält misslyckande.


Veckans 3 positiva:

  • Jag har 5 syskon varav 2 äldre bröder på pappas sida som jag träffar väldigt sällan. Den ena av dem är bosatt i Spanien där han arbetar med fastighetsförsäljning och i helgen var han i Göteborg för att jobba på en bostadsmässa. I samband med detta passade vi på att slå två flugor i en smäll så när han var färdig för dagen igår kom han hem till oss för att sova över. Vi lagade tacos, pratade, tittade på serier och tog igen missad tid. Det är sorgligt att ha en del av sin familj på så stort avstånd både själsligt och fysiskt så det var mysigt att få umgås.

  • Det känns som att jag har vårdat mina relationer väl denna vecka. Jag har både hunnit träffa vänner och familj och umgåtts kvalitativt med Johan. Jag kan vara lite av en introvert eremit ibland så det är inte alla veckor jag planerar in så många olika typer av umgängen på raken.

  • Mitt vackraste minne från veckan är utan tvekan den frukost vid havet som jag skrev om i mitt senaste inlägg. Jag fick en kommentar från Jessica angående att jag bör göra det till en veckolig rutin och jag håller verkligen med. Fantastisk sätt att starta sin dag på.

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Vad mysigt att din bror kunde bo hos er så ni hann umgås lite. Måste vara jätte jobbigt att ha delar av sin familj så långt borta... Jag är så familjekär och klarar inte alltför många dagar i sträck utan dem ♡
nouw.com/sannaevelyne
tess,
Hujja gumman inge kul med stress och hjärtklappning men ja känner igen de där 😟 Jag hoppas allt blir bra ändå med uppsatsen osv 😊
tessys.se
Vilken fin vecka du haft speciellt det med din bror. Att träffas när man inte ses så ofta är faktiskt något speciellt och viktigt.
Hoppas du kan lugna dig lite med känslan du fick efter samtal med handledare.
www.saramadeleine.se
Diana Saelöen,
Så bra att du trots den uppkomna stressen tog tiden att skriva söndagslistan. Jag tror som du att det kan vara bra att se tillbaka på allt det som varit bra. Härligt också
att ha brorsan på besök och passa på att ha lite kvalitetstid. Äran nu inte kan träffas så ofta
nouw.com/fibrolivet
Inne hos Ina ,
Så fint att få träffas när han bor så långt borta. Skönt att träffa folk som står en nära allmänt också, det brukar kännas bra efteråt.
innehosina.com
Hannas krypin ,
Men fy vad jobbigt att du blev så stressad. Skönt att du ändå kunde skriva några positiva punkter. Så härligt att du fick några timmar med din bror. Jag har min familj nära men vi ses ändå alldeles för sällan . Fint när man kan få ihop det.
hannafialotta.blogg.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
ja såna mejl stressad upp mig rejält när jag plugga också, blev så nervös, speceillt mejl där det stog att betyget på någon del hade satts in, jösses vad nervös man blev XD ja åh tycker verkligen du ska göra det till tradion, fatta va mysigt att en gång i veckan åka ut till en sån trevlig och rogivande miljö <3
nouw.com/jessiekaos
Pärla
,
Usch när det blir sådär!
Men vad härligt att få träffa sin bror, att kunna slå ihop det är perfekt.
Att vårda sinande relationer är så viktigt. Och en där frukosten förstår jag!!
Amandizan
Amandizan,
Jag är också introvert så jag känner igen det där att jag lätt kan vara mer själv än social. mysigt med tacos😍
nouw.com/amandizan