Veckans 3 positiva

För första gången på så länge jag kan minnas har jag söndagsångest. Inte för att jag egentligen har någon tid att passa eller någonstans jag behöver vara imorgon men för att jag vet att den där jobbiga stresskänslan kommer att göra comeback i samband med att helgen tar slut. Jag har hopp om att den kommer att avlägsna sig framöver i samband med att jag får lite mer klarhet i allting och kan strukturera och planera min tid på ett annat sätt men just nu känner jag mig som ett vilset litet barn. Nåja, söndagsångest var inte vad detta inlägg skulle komma att handla om egentligen utan låt oss hälsa den gamla godingen "veckans 3 positiva" tillbaka istället.


Veckans 3 positiva:

#1 Att jag har kommit igång med bloggen igen. Under tiden det har ekat tomt här inne har jag verkligen saknat att skriva så för att försöka undvika ytterligare frånvaro har jag lovat mig själv att försöka se bloggandet som någonting lättsamt och prestationsfritt. Min prestationsångest hämmar mig så oerhört och jag vill inte längre låta den ta sådant jag egentligen vill göra och mår bra av ifrån mig.

#2 Sedan i söndags är jag utskriven från Arbetsförmedlingen och slipper därmed stressen över att söka jobb. Trots att jag fick besked om min nuvarande anställning redan i början av december har jag varit tvungen att fortsätta söka jobb ändå för att behålla min A-kassa vilket inte alls har känts rätt mot de arbetsgivare jag skickat in ansökan till. Det känns oerhört skönt att numera slippa allt det där.

#3 Efter många om och men, prokrastinering och brutna löften har jag äntligen börjat skriva dagbok för hand igen. Bortsett från de senaste åren är det någonting jag har gjort hela mitt liv och det har smärtat mig att den vanan har fallit bort. Men nu så, I'm ready!

Gillar

Kommentarer

Madde ,

När man är inne i nåt nytt kan jag tänka att den där ångesten kommer, Likaså om man inte trivs med något man måste göra. Regler är regler, tyvärr så ha inte dåligt samvete.

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,

Härligt när man kommer igång igen med bloggandet. Viktigt att känna det kravlösa för att det ska bli roligare ❤

nouw.com/minasvarld
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, det är verkligen så! Allt som blir kravfyllt tappar färgen till slut. ❤️
nouw.com/charlottelinden

Så skönt att du fått igång bloggandet, det är alltid trevligt när man får tillbaka inspiration till saker och även börjar landa något. Har också söndagsångest just nu, jag hoppas verkligen den försvinner med denna vår. Kanske blir saker bättre jag hoppas det.

www.saramadeleine.se
fighterwomen85
fighterwomen85,

Det kommer att ta ett tag innan du får struktur & planering på allt. Men jag förstår dig. Jag skulle med känna lite stress & oro i början på nytt jobb & nya saker i livet som sker ❤️


Så bra punkter du skrev ner 😊👏🏻. Kul att du har börjat blogga igen.

Skönt att du slipper AF nu.

Kul att du tar upp en gammal grej som dagbok 🙂igen.

Ta hand om dig❣️

nouw.com/fighterwomen85
Lillan Kind ,

Usch söndagsångest är verkligen hemskt, och jag hoppas att du slipper den snart.

Så kul att du har kommit igång med bloggandet igen! Det ska ju som du säger vara lättsamt. Känslor av prestationstvång kan ta glädjen ur det mesta. Det låter ju helknäppt att du har tvingats att söka jobb när du redan hade fått ett. Så meningslöst, och AF förstår verkligen inte vilket slöseri det är med arbetsgivares tid att läsa ansökningar som inte ens var menade att leda till en rekrytering. Jag har också funderat på att börja skriva dagbok för hand. Det känns mera speciellt så.

varapavag.se
Blondina,

Du är en grym bloggerska - så snäll och go jämnt och tycker det är bra att du är igång med bloggen igen 😊 Ja de är en frihet att slippa AF hahah ;P

blondinas.se
charlottelinden
charlottelinden,
Åh, detsamma fina du! ❤️
nouw.com/charlottelinden
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Tycker din blogg är grym att läsa alltid kul. Att komma in till en posetiv blogg 😊♥️

nouw.com/amandamalmflod
charlottelinden
charlottelinden,
Vad glad jag blir! Tusen tack! ❤️
nouw.com/charlottelinden
Marie,

Skönt att vara utskriven från arb, för det stressar. Jag har inte varit inskriven länge då jag fick jobb snabbt. När jag studerat klart får jag säkert hanka mig fram där ett tag misstänker jag. Ja söndagsångesten fick jag alltid när jag jobbade, inte nu på samma vis. Möjligen de veckorna när man har prov.

sweetwordsbymirre.com
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, det är skönt att slippa! Arbetsförmedlingen är för mig bara ett nödvändigt ont för att få mina pengar från A-kassan. 😅
nouw.com/charlottelinden
Natascha ,

Grattis till den nya anställning.. Och så skönt det måste vara att inte behöva söka mer👏

natascha.bloggplatsen.se
charlottelinden
charlottelinden,
Tack snälla! ❤️
nouw.com/charlottelinden
Amanda,

Usch ja känner igen den där stressen som ger en ångest jag vill också gärna ha struktur runt om mig och veta vad som ska hända. Hoppas det blir bättre framöver 😊

amandizan.wordpress.com