Vem hade kunnat tro?


Dagarna flyter ihop och de flesta är de andra lika. Om någon hade sagt till mig för ett år sedan att 2020 skulle vara präglat av isolering, munskydd och död hade jag förmodligen skrattat personen rakt upp i ansiktet och tänkt att det är sådant som inte händer i vårt annars så privilegierade Sverige. Idag, med en månad kvar av året, har jag vant mig så till den grad att jag reagerar som om jag bevittnar någonting olagligt när karaktärerna i serier och film tar i hand eller kramas. Visst är det fascinerande hur anpassningsbar människan är och hur fort man vänjer sig vid och normaliserar sådant som man tidigare inte ens hade kunnat föreställa sig?

Sedan vi hördes sist har jag haft en intervju för en doktorandanställning. Intervjun genomfördes inför en beslutsnämnd, en doktorandrepresentant samt två ansvariga för det aktuella forskningsprojektet. Jag hade mardrömmar i veckor innan och var en sekund från att både banga innan intervjun startade och stänga ned datorn och fly mitt i, MEN - I did not! Jag trotsade ångesten och fullföljde hela intervjun samt det efterföljande arbetsprovet. Huruvida jag får tjänsten eller inte spelar i dagsläget egentligen ingen som helst roll - jag är bara glad och hedrad över att överhuvudtaget ha blivit rankad som toppkandidat till en anställning på forskarnivå. Vem hade kunnat tro det för fyra år sedan när jag klev in på högskolan för första gången med livets största prestationsångest och självtvivel?

Gillar

Kommentarer

Marie - Sweetwords,

Så reagerar jag också mycket, som ex Bonde Söker Fru igår. Det är ju trots allt inspelat i somras. Näee ellerhur det hade man ju knappast trott på, suck så det är eg, men som du säger nu har man levt med detta i nästan 1 år

sweetwordsbymirre.com
jessiFri85
jessiFri85,

Att viruset & pandemin skulle hålla i så här länge trodde nog ingen. Men så blev det & nu står vi innanför dörren till 2021.

Faan vad grym du är!! 😃👏🏻👏🏻 ❣️ Heja dig!! 👏🏻 Håller tummarna på att du får jobbet 🙏🏻💖

nouw.com/jessifri85