Vem hade kunnat tro?


Dagarna flyter ihop och de flesta är de andra lika. Om någon hade sagt till mig för ett år sedan att 2020 skulle vara präglat av isolering, munskydd och död hade jag förmodligen skrattat personen rakt upp i ansiktet och tänkt att det är sådant som inte händer i vårt annars så privilegierade Sverige. Idag, med en månad kvar av året, har jag vant mig så till den grad att jag reagerar som om jag bevittnar någonting olagligt när karaktärerna i serier och film tar i hand eller kramas. Visst är det fascinerande hur anpassningsbar människan är och hur fort man vänjer sig vid och normaliserar sådant som man tidigare inte ens hade kunnat föreställa sig?

Sedan vi hördes sist har jag haft en intervju för en doktorandanställning. Intervjun genomfördes inför en beslutsnämnd, en doktorandrepresentant samt två ansvariga för det aktuella forskningsprojektet. Jag hade mardrömmar i veckor innan och var en sekund från att både banga innan intervjun startade och stänga ned datorn och fly mitt i, MEN - I did not! Jag trotsade ångesten och fullföljde hela intervjun samt det efterföljande arbetsprovet. Huruvida jag får tjänsten eller inte spelar i dagsläget egentligen ingen som helst roll - jag är bara glad och hedrad över att överhuvudtaget ha blivit rankad som toppkandidat till en anställning på forskarnivå. Vem hade kunnat tro det för fyra år sedan när jag klev in på högskolan för första gången med livets största prestationsångest och självtvivel?

Gillar

Kommentarer

Haha det där med hur man tänker på kramar och handhållning, jag är helt med dig. Tänker detsamma numera, så får man tänka: Just ja det var ingen covid19 år.

Så himla roligt med doktorandjobbet för dig! Hoppas verkligen du får det, så himla roligt på så många plan 😃.

www.saramadeleine.se

Man vill ja att nästa år ska bli som vanligt, detta året har varit så komplicerat o fylld av oro. Hoppas verkligen att du får jobbet!

soclosedecember.nu/
Amanda,

Håller med dig för ett år sedan vid den här tiden trodde jag aldrig att en pandemi skulle ske. Nu idag känns det väldigt normalt.... Det är både läskigt och konstigt 😊

amandizan.wordpress.com
Jennysvardag
Jennysvardag,

Jag hade nog också skrattat om något hade sagt till mig för året att år 2020 skulle bli så här. Vi anpassar oss väldigt fort av det nya normala som vi har i år. Vad roligt att du klarade intervjun så bra 😊

nouw.com/jennysvardag
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Jag hade skrattat jag med om någon sa till mig att år 2020 skulle bli så här.. Va roligt att du klarade intervjun så bra 😊

nouw.com/2barnsmammaochfru
Madde,

Redan 2019 så sa många att 2020 kommer bli de första året på många år

motherandwife.se/
Madde ,

Helt klart ett konstigt år för många av oss. Det kommer ta lång tid innan vi är tillbaka fullt ut, både ekonomisk, men framförallt det psykologiska biten. Grymt bra att du tog dig igenom hela intervjun. och om det blir en nästa gång kommer det gå ännu bättre.

www.nouw/com/madelena
Marie - Sweetwords,

Så reagerar jag också mycket, som ex Bonde Söker Fru igår. Det är ju trots allt inspelat i somras. Näee ellerhur det hade man ju knappast trott på, suck så det är eg, men som du säger nu har man levt med detta i nästan 1 år

sweetwordsbymirre.com
fighterwomen85
fighterwomen85,

Att viruset & pandemin skulle hålla i så här länge trodde nog ingen. Men så blev det & nu står vi innanför dörren till 2021.

Faan vad grym du är!! 😃👏🏻👏🏻 ❣️ Heja dig!! 👏🏻 Håller tummarna på att du får jobbet 🙏🏻💖

nouw.com/fighterwomen85